Quintin Schevernels in Raad Van Advies Qandidate.com

Peter Boerman Op 28 mei 2013 Gem. leestijd 1 min1213x gelezen
Deel dit artikel:

Qandidate.com, het gratis online recruitment systeem heeft vandaag aangekondigd dat Quintin Schevernels de uitnodiging tot toetreding in de raad van advies van Qandidate.com heeft geaccepteerd.

Schevernels zal per 1 Juli 2013 toetreden en vormt dan samen met Michiel Muller, Marc Duijndam en Simon Guild de vierkoppige raad van advies van Qandidate.com.

Schevernels is op dit moment CEO van Layar, de wereldwijde leider op het gebied van mobile augmented reality, met meer dan 30 miljoen downloads en meer dan 40.000 professionele gebruikers. Voorafgaand aan Layar heeft Schevernels vooraanstaande directie -en bestuursfuncties vervuld bij onder meer VNU media, Telegraaf Media Group en Randstad en brengt daarmee een schat aan ervaring op het gebied van recruitment, e-commerce en online media.

Op dit moment is Schevernels, naast Layar ook betrokken als adviseur bij meerdere jonge ondernemende bedrijven en MVO initiatieven, zoals de 1%Club.
“Met de toetreding van Quintin denken we het juiste team om ons heen verzameld te hebben om ons te helpen Qandidate.com naar het volgende niveau te tillen.” zegt Wouter Goedhart, Partner bij Qandidate.com. “Ieder lid van de raad brengt vanuit haar eigen achtergrond en discipline kennis en ervaring die ons kunnen helpen op allerlei gebied, van management, tot marketing en internationale groei. We zijn dan ook zeer vereerd dat deze heren aan onze zijde willen staan op deze geweldige reis en ervaring.”

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency