Randstad Duitsland kiest voor Connexys by Bullhorn

Redactie Op 20 november 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 494x gelezen
Deel dit artikel:
Randstad Duitsland kiest voor Connexys by Bullhorn

De grootste arbeidsbemiddelaar van Duitsland, Randstad, heeft Connexys by Bullhorn als recruitmentsoftwarepartner gekozen.

Randstad Duitsland zal Connexys by Bullhorn gebruiken, gebouwd op het platform van Salesforce, om de snelheid en kwaliteit van zijn consultancyservices te optimaliseren. Michael Eckhardt, IT-directeur bij Randstad, legt uit waarom zij kozen voor de Connexys-oplossing: “Ons doel was een goed afgestemde, efficiënte en gedigitaliseerde dienstverlening te creëren, terwijl we onze werknemers meer tijd kunnen geven om zich te focussen op strategische taken. Vanwege de visie van Connexys, gebaseerd op toonaangevende technologie, verwachten wij een nog professionelere kandidaat-, werknemer- en klantervaring te kunnen bieden. We weten welke kwalificaties bedrijven zoeken en we willen altijd een stap voor zijn.”

“Doel van Randstad Duitsland was om een hoog level van transparantie en afstemming binnen de organisatie te bereiken,” voegt hij nog toe. “Connexys biedt overal en altijd toegang tot alle data, wrijvingsloze integratie van verschillende interfaces en bovendien een vanzelfsprekende, transparante hantering”.

Trots alom

Peter Linas, MD bij Bullhorn Internationaal is trots dat Randstad voor Connexys heeft gekozen: “Bullhorn kijkt uit naar de samenwerking met Randstad Duitsland en ondersteunt de agressieve groei-initiatieven. Deze samenwerking breidt Bullhorns relatie met Randstad uit over de hele wereld en weerspiegelt ons streven naar flexibele oplossingen voor werelds grootste recruitmentondernemingen.”

Ruud Claasz Coockson, Regional Sales Director DACH bij Bullhorn: “Wij zijn in staat om Randstad Duitsland te ondersteunen met dank aan de goede samenwerking met onze ecosysteempartners, Salesforce en German Personnel. We kijken ernaar uit om samen te werken met Randstad bij het realiseren van hun strategische groeidoelstellingen.”

 

 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners