Recrubo.ai en theMatchBox slaan handen ineen

Het Vlaamse theMatchBox kondigt een strategische samenwerking aan met het Brabantse Recrubo.ai, gespecialiseerd in A.I.-chatbots en WhatsApp-communicatie. De integratie van beide tools moet de efficiëntie voor HR-professionals in hun ATS verder optimaliseren.

Peter Boerman Op 27 mei 2024
Gem. leestijd 2 min 115x gelezen
Deel dit artikel:
Recrubo.ai en theMatchBox slaan handen ineen

Soms leiden grote events niet alleen tot nieuwe klanten en nieuwe contacten, maar zelfs ook tot nieuwe strategische samenwerkingen. Zo is het ook met de nieuwe samenwerking tussen theMatchBox en Recrubo.ai. Jan Govaerts, managing partner van het eerste bedrijf, kwam op recruitmenttech-events in Nederland en België steeds vaker Niels Tukker tegen, de ceo van het laatstgenoemde bedrijf. En dat leidde niet alleen tot een persoonlijke klik, maar ook tot het inzicht dat de dienstverlening van beide bedrijven nauw op elkaar lijkt aan te sluiten. En dat samenwerking dus wel eens een voordeel op zou kunnen leveren.

‘Door onze technologie te koppelen, streven we ernaar optimale end-to-end-oplossingen.’

‘Sinds 2020 is theMatchBox niet alleen hard gegroeid dankzij zijn hoog kwalitatieve A.I.-matchingtechnologie, maar ook door de opbouw van een kwalitatief ecosysteem van trusted partners die dezelfde kernwaarden delen: meetbare kwaliteit’, aldus Govaerts (rechts op de foto). ‘Recrubo.ai past daarom perfect in ons ecosysteem om meerwaarde te bieden aan staffingbedrijven. Door onze technologie te koppelen, streven we ernaar optimale en gebruiksvriendelijke end-to-end-oplossingen te creëren die naadloos aansluiten op de behoeften van de arbeidsmarkt en de recruiters die kandidaten en vacatures verbinden.’

Ecosysteem

Ook Tukker (links op de foto boven) ziet het voordeel van de samenwerking. ‘Beide bedrijven delen dezelfde kernwaarden’, zegt hij: ‘De hoogste kwaliteit, automatisering en een sterke focus op innovatie. Wij zijn beiden snelgroeiende challengers op de HR-tech markt die met met gebruiksgemak en kwaliteit het verschil maken. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in onze gezamenlijke missie om hoogwaardige, gebruiksvriendelijke matching oplossingen te bieden die het leven van recruiters, klanten en partners eenvoudiger maken.’

‘Beide bedrijven delen dezelfde kernwaarden: kwaliteit, automatisering en een sterke focus op innovatie.’

Klanten zoeken niet naar een puzzel om zelf te leggen, maar naar complete oplossingen die waarde creëren en optimaal integreren met hun bestaande ATS-systemen, is de overtuiging van Govaerts en Tukker. Dankzij de samenwerking tussen theMatchBox en Recrubo.ai kunnen klanten volgens hen nu profiteren van een one-stop-shop ervaring, ook dankzij het ecosysteem van theMatchBox, waarin ook al partners zitten zoals Jobdigger – dat recruiters automatisch leads binnen hun ATS biedt – en Minggo, dat zorgt voor profielverrijking via de Profile Booster.

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners