RecruitMens opent nu ook bureau in Eindhoven

Ze zaten al in Veenendaal, maar nu is RecruitMens ook in Eindhoven te vinden. Met deze stap wil het bureau nauwer en persoonlijk gaan samenwerken met de huidige en nieuwe relaties in Noord-Brabant.

Peter Boerman Op 06 maart 2024
Gem. leestijd 2 min 223x gelezen
Deel dit artikel:
RecruitMens opent nu ook bureau in Eindhoven

RecruitMens, een recruitmentorganisatie met een sterke focus op de combinatie recruitmentmarketing en ouderwets speurwerk, is per 1 maart 2024 ook gevestigd in Eindhoven. ‘Met dit nieuwe kantoor streven we ernaar om nog meer waarde toe te voegen aan onze opdrachtgevers door hen te helpen bij het vinden van het beste talent en het versterken van hun positie op de arbeidsmarkt’, aldus oprichter en eigenaar Maarten van Steenbergen.

‘Of het nu gaat om start-up of middelgroot bedrijf, iedereen wordt met open armen ontvangen.’

RecruitMens werkt al vanuit een kantoor in Veenendaal. In een tijd waarin de arbeidsmarkt zeer concurrerend is, wil het recruitmentbureau zich onderscheiden door laagdrempelig en echt contact te bieden aan zowel opdrachtgevers als kandidaten. Van Steenbergen: ‘Of het nu gaat om een kleine start-up of een middelgroot bedrijf, iedereen wordt met open armen ontvangen.’

Verborgen talenten

De aanpak is gericht op het optimaal onder de aandacht brengen van organisaties bij werkzoekenden en verborgen talenten. ‘Wij geloven in het vertellen van jouw verhaal en het communiceren van jouw drijfveren, om zo de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer.

Of je nu behoefte hebt aan interim recruitment vanuit je organisatie of snelle werving & selectie: de huidige arbeidsmarkt vraagt om een strategisch plan van aanpak. Toch kennen deze twee klantwensen wel degelijk verschil, aldus Van Steenbergen. ‘Op zoek naar die ene onvindbare professional die naadloos aansluit op de organisatie en het functieprofiel? Interim recruitment en recruitment marketing zijn dan een absolute must. De nadruk ligt duidelijk op de werkgeversidentiteit en naamsbekendheid van jouw organisatie in de arbeidsmarkt. Is de openstaande functie minder uniek en snelheid vereist? Dan hanteren we een werving & selectie-traject zonder al te veel poespas. De nadruk ligt nu minder op de werkgever en meer op de vacature.’

Zoeken, aanspreken én vasthouden

Zoeken, aanspreken én vasthouden. Dat is kort gezegd wat RecruitMens doet, zegt Van Steenbergen, die het bureau in 2019 startte, na een loopbaan van 15 jaar in de arbeidsbemiddeling. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu naar eigen zeggen ‘om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt.’ En nu dus ook in de regio Eindhoven.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners