Recruitment Rally 2013 op 15 september

Peter Boerman Op 07 augustus 2013 Gem. leestijd 1 min1606x gelezen
Deel dit artikel:
Recruitment Rally 2013 op 15 september

Ook dit jaar gaat de Recruiment Rally weer van start: zondag 15 september vanuit Soest. De Recruitment Rally is speciaal voor alle recruiters die het leuk vinden om een rally te rijden met collega’s. Recruiters die beschikken over een klassieke auto, cabriolet of een bijzondere (sport)auto kunnen inschrijven voor de rally die zondag 15 september verreden wordt.

4e editie

De alweer 4e editie wordt verreden in en rond de Veluwe met als vertreklocatie Soest. Er wordt gereden volgens het bolletje-pijl systeem en er zijn o.a. foto-opdrachten. De 3e editie werd in schitterend weer in 2012 verreden rond Breda-Turnhout en werd gewonnen door het team “Classic-ART ’65″,Erik Ester en Ad van de Berg in de Fiat Abarth 595 SS uit ’65. Het organisatiecomité, een samenwerking tussen i-Cruit, Qual-IT-y Solutions en Carerix, zegt ook voor dit jaar een mooie zonnige dag toe…

De kosten bedragen 85 euro per equipe van 2 personen, inclusief koffie, lunch en borrel. Meer informatie en inschrijven : www.recruitmentrally.nl.

De organisatie is in handen van i-Cruit, Qual-IT-y Solutions en Carerix. Werf& is een van de sponsors van de Recruiment Rally.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency