Recruitment Rally 2013 op 15 september

Peter Boerman Op 07 augustus 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1613x gelezen
Deel dit artikel:
Recruitment Rally 2013 op 15 september

Ook dit jaar gaat de Recruiment Rally weer van start: zondag 15 september vanuit Soest. De Recruitment Rally is speciaal voor alle recruiters die het leuk vinden om een rally te rijden met collega’s. Recruiters die beschikken over een klassieke auto, cabriolet of een bijzondere (sport)auto kunnen inschrijven voor de rally die zondag 15 september verreden wordt.

4e editie

De alweer 4e editie wordt verreden in en rond de Veluwe met als vertreklocatie Soest. Er wordt gereden volgens het bolletje-pijl systeem en er zijn o.a. foto-opdrachten. De 3e editie werd in schitterend weer in 2012 verreden rond Breda-Turnhout en werd gewonnen door het team “Classic-ART ’65″,Erik Ester en Ad van de Berg in de Fiat Abarth 595 SS uit ’65. Het organisatiecomité, een samenwerking tussen i-Cruit, Qual-IT-y Solutions en Carerix, zegt ook voor dit jaar een mooie zonnige dag toe…

De kosten bedragen 85 euro per equipe van 2 personen, inclusief koffie, lunch en borrel. Meer informatie en inschrijven : www.recruitmentrally.nl.

De organisatie is in handen van i-Cruit, Qual-IT-y Solutions en Carerix. Werf& is een van de sponsors van de Recruiment Rally.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners