Remote lanceert wereldwijde vacaturesite

Remote, specialist in internationale teams, heeft een mondiale marktplaats geïntroduceerd voor wereldwijde werkgevers en werkzoekenden. Remote Talent moet bedrijven en potentiële werknemers eenvoudig met elkaar in contact brengen.

Peter Boerman Op 16 november 2023
Gem. leestijd 2 min 134x gelezen
Deel dit artikel:
Remote lanceert wereldwijde vacaturesite

Het nieuwe Remote Talent is een aanvulling op het pakket aan HR-producten dat Remote nu al biedt om de toekomst van werken vorm te geven. Remote Talent is geïntegreerd in het global HR-platform van Remote. Werkgevers kunnen het platform nu gebruiken om over de hele wereld kandidaten te vinden voor openstaande vacatures. Met de vacaturebank kunnen werkgevers niet alleen via openstaande vacatures lokale sollicitanten aantrekken die op zoek zijn naar een remote baan, maar ze krijgen ook toegang tot geschikt internationaal talent, dat ervaring heeft met remote werken en vaardigheden binnen een verspreid team wil inzetten.

Werkzoekenden kunnen nu op remote.com/jobs vacatures voor remote functies vinden bij de beste bedrijven, verspreid over de wereld. De marktplaats is gratis voor werkzoekenden en biedt unieke zoekmogelijkheden waarmee ze duidelijk kunnen zien hoe remote een functie werkelijk is, voordat ze erop solliciteren. Gebruikers kunnen filteren op tijdzone, salaris in verschillende valuta, reisverplichtingen en meer. Zo vinden ze makkelijker de juiste baan, ongeacht de locatie.

Naadloos onboarden

Door de volledige integratie in het Remote-platform kunnen bedrijven hun vacatures overal en voor iedereen openstellen. Vervolgens kunnen ze nieuwe werknemers naadloos onboarden, in lokale valuta uitbetalen en tijdens het hele HR-traject beheren volgens de internationale en lokale regelgeving. Binnenkort introduceert Remote bovendien nieuwe A.I.-gestuurde tools waarmee bedrijven snel de juiste sollicitanten kunnen vinden voor hun vacatures. Het bedrijf voegt deze inzichten in verschillende internationale markten toe, zodat bedrijven weloverwogen wereldwijde HR-beslissingen kunnen nemen.

‘We hebben deze marktplaats opgezet om de perfecte match te vinden, zonder geografische barrières.’

‘Over de hele wereld hebben getalenteerde mensen tegenwoordig meer mogelijkheden dan ooit om een succesvolle remote carrière op te bouwen. Maar het proces om remote talent te vinden en aan te nemen loopt nog niet soepel voor werkgevers en werkzoekenden’, aldus Job van der Voort, CEO en medeoprichter (foto boven). ‘We hebben deze nieuwe marktplaats opgezet om meer eenvoud en transparantie te creëren, zodat het voor werkzoekenden en bedrijven makkelijker wordt om de perfecte match te vinden, zonder geografische barrières.’

Nu ook beschikbaar voor zzp’ers

Remote heeft recent ook de Freelancer Hub gelanceerd: een ‘one-stop-shop’ waar freelancers en zzp’ers al hun taken kunnen beheren. Freelancers kunnen zich nu gratis aanmelden voor Remote en hun lokale en internationale klanten uitnodigen, internationaal compliant contracten aanmaken, facturen maken en versturen en betalingen ontvangen in meer dan 70 valuta’s. Deze functies zijn een aanvulling op Remote’s multi-currency-betalingen en andere tools voor bedrijven om lokale en wereldwijde zzp’ers te betalen en beheren.

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners