Ruim 5.000 stemmen voor Werf& Awards; 10 nominaties bekend

Peter Boerman Op 23 mei 2016
Gem. leestijd 2 min 857x gelezen
Deel dit artikel:
Ruim 5.000 stemmen voor Werf& Awards; 10 nominaties bekend

Nadat er ruim 5.000 geldige stemmen zijn uitgebracht voor de Werf& Awards, zijn er 10 nominaties bekend gemaakt.

Op www.werf-en.nl/awards hebben in totaal 869 personen hun favoriete top-3 achtergelaten voor de arbeidsmarktcommunicatiecase van het jaar en 856 personen deden dat voor de beste recruitmentcase van 2016. Dat bracht het totaal aantal uitgebrachte geldige stemmen op liefst 5.008.

De meeste stemmen? Dan een publieksprijs

De recruitment- en arbeidsmarktcommunicatiecase met de meeste stemmen in deze publieksronde ontvangen op 16 juni de publieksprijs tijdens Werf& Live, hét jaarevent op het gebied van werving. De top-5 dingt bovendien mee naar de prijs van de vakjury, die op 2 juni bij elkaar komt om de cases en de presentatie ervan te beoordelen.

De nominaties…

stemmenDe 5 nominaties voor de beste recruitmentcase 2016 zijn (in alfabetische volgorde):

genomineerden

De 5 nominaties voor de beste arbeidsmarktcommunicatiecase 2016 zijn (in alfabetische volgorde):

Een indruk van hoe dat eruit ziet, al die nominaties? Kijk dan hier.

Kom naar de uitreiking, bij Werf& Live!

De allereerste Werf& Awards uit de geschiedenis worden op 16 juni uitgereikt tijdens Werf& Live. Op dit jaarcongres staan niet alleen de ingezonden cases centraal, maar is een programma samengesteld boordevol interessante recruitmentverhalen. Onder andere Glassdoor (voor het eerst in Nederland!), Sonos, Dura Vermeer en Lidl doen een boekje open over hun ervaringen. Mis niets en schrijf je nu in!

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners