Samen Professionals: nieuwe naam voor detacheerders Samen in de Zorg, Aethon en Onze Leerkracht

Vanaf vandaag gaan detacheringsbureaus Samen in de Zorg, Aethon en Onze Leerkracht verder onder de naam: Samen Professionals. Hiermee kent de Aethon Groep voortaan nog slechts twee merken in de recruitmentbranche: Aethon en Samen Professionals.

Peter Boerman Op 04 januari 2021
Gem. leestijd 2 min 675x gelezen
Deel dit artikel:
Samen Professionals: nieuwe naam voor detacheerders Samen in de Zorg, Aethon en Onze Leerkracht

Aethon en Samen Professionals ondersteunen vanaf vandaag organisaties in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs met hun optimale personeelsformatie. Aethon is daarbij de flexspecialist, Samen Professionals wordt de detacheringsorganisatie. Zo hoopt de Aethon Groep een totaalleverancier van personeel voor haar opdrachtgevers te kunnen worden.

‘We willen en duurzame instroom creëren in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.’

liesbeth griffioen randstad aethon samen professionals
Liesbeth Griffioen

‘Ons doel is een duurzame instroom creëren van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken’, aldus Liesbeth Griffioen, CEO van de bijna 300 fte tellende Aethon Groep.

Werkgever van talent en professionals

Aethon biedt onder meer relevante, theoretische en praktijkgerichte trainingen. Zo kunnen de medewerkers per direct, met de juiste kennis, een bijdrage leveren bij inlenende organisaties. Afgestudeerde talenten kunnen vervolgens doorstromen naar detacheringsorganisatie Samen Professionals.

‘Met ons nieuwe detacheringsmerk stralen we uit waarvoor wij staan.’

Zo wil de Aethon Groep talent interesseren voor het werk in maatschappelijke sectoren én hen behouden na het afronden van hun studie. Met als uiteindelijke doel: continuïteit en flexibiliteit creëren in arbeidsmarkten waar mensen het verschil maken, talenten begeleiden bij de start van hun carrière en professionals helpen bij hun loopbaan. ‘Met ons nieuwe detacheringsmerk Samen Professionals stralen we uit waarvoor wij staan. We geloven namelijk dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo brengen we professionals, opdrachtgevers en sectoren vooruit’, aldus Luciano Gianella en Simon van der Vlist, die samen de directie vormen van Samen Professionals.

Meer weten?

Op zoek naar meer trends voor (bureau)recruiters? Op 28 januari 2021 vindt het Werf& Evenement voor Bureaurecruiters plaats. Hier zullen tal van sprekers ingaan op de recente trends en ontwikkelingen in de wereld van de bureaurecruiter. Schrijf je dus nu in!

bureaurecruitment banner 2021

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners