Samenwerking RAVE-cruitment en The White Door

Redactie Op 04 oktober 2010
Gem. leestijd 2 min 1110x gelezen
Deel dit artikel:

RAVE-cruitment en het ICT recruitment agency The White Door hebben met ingang van 1 oktober hun krachten gebundeld. Met Relocation Recruitment heeft RAVE-cruitment een unieke service op het gebied van internationale werving en selectie. The White Door heeft een focus op Engelstalige organisaties in de Nederlandse markt en heeft in dit segment de afgelopen jaren een consistente autonome groei laten zien.

The White Door en RAVE-cruitment vullen elkaar erg goed aan,” zegt Gijs Notté, CEO RAVE-cruitment. “RAVE-cruitment genereert een groot deel van haar omzet in het plaatsen bij Nederlands georiënteerde organisaties, terwijl The White Door volledig actief is in het Engelstalige segment. Hierdoor kunnen we onze Relocation Recruitment dienstverlening en het partnerschap met het Expat Center nog beter benutten en Nederlandstalige wervingsactiviteiten verder uit breiden. Deze Verder gecombineerde spreiding zal een uitstekende basis zijn voor verdere groei.

Zowel voor kandidaten, als voor de organisaties die met The White Door samenwerken, is er dus veel winst te behalen. Ook onze WTC locatie zorgt verder voor een toegevoegde waarde in deze doelgroep”. Ook Stefan Silke, CEO van The White Door, is overtuigd van de synergie die hiermee wordt gecreëerd. “In de afgelopen 4 jaar hebben wij een goede reputatie weten op te bouwen onder buitenlandse ICT professionals en internationaal georiënteerde klanten. Het samengaan met RAVE-cruitment zorgt voor een kwalitatieve impuls op alle aspecten van onze dienstverlening”. Stefan Silke blijft op afstand betrokken bij de nieuwe organisatie en zal zich voornamelijk gaan bezighouden met business development.

De Nederlandse markt voor Engelstalige ICT’ers is flink aan het groeien. ICT office, de branche vereniging,verwacht een structureel tekort aan hoogopgeleide ICT’ers, wat kan oplopen tot een tekort van 16.000 hoogopgeleide professionals in 2015. Dit tekort zal in de jaren daarna verder oplopen door de vergrijzing die niet wordt gecompenseerd met een instroom van nieuwe ICT’ers. Deze ontwikkelingen op arbeidsmarkt dragen bij aan de groeiperspectieven voor Werving & Selectie van Engelstalig personeel.

Door deze samenwerking verdubbelt RAVE-cruitment haar marktaandeel binnen het segment van Engelstalig ICT recruitment.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners