Schrijf je in voor De Wereld Werft Door!

Peter Boerman Op 06 oktober 2011
Gem. leestijd 2 min 2201x gelezen
Deel dit artikel:

Na het grote succes in voorgaande jaren van De Wereld Werft Door vindt op 8 december 2011 de 3e editie van het vakevent over arbeidsmarktcommunicatie en werving plaats. Ruim 250 professionals ontmoeten elkaar op DWWD om de nieuwste mogelijkheden in het vakgebied te ontdekken en ervaringen uit te wisselen.

Interactieve workshops

De Wereld Werft Door en het vakgebied van werving en recruitment is constant in ontwikkeling. Elke dag komen er nieuwe mogelijkheden bij en dus nieuwe kansen om te benutten. Maar welke keuzes maak je en hoe weet je wat het beste is voor jouw organisatie? Het programma van DWWD bestaat dit jaar uit twee plenaire sessies en daarnaast een keuze uit maar liefst 12 workshops. Van online werven tot het inzetten van social media en van referrals. Van videosolliciteren tot succesvol presenteren. Van het Nieuwe Employer Brand tot het beïnvloeden van de beleving van de candidate experience. De workshops worden mede mogelijk gemaakt door Clooks, Compagnon, Connexys, Mobillion, Modern Media en VNU Media.

Uniek vakevent over arbeidsmarktcommunicatie en werving

De Wereld Werft Door is hét arbeidsmarktcommunicatie- en wervingsevent van het jaar. Echte vakprofessionals willen dit niet missen. Het event biedt immers een waardevol inhoudelijk programma én een goede gelegenheid om ideeën uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten. Het event start op 8 december om 12.00 uur met een heerlijke inlooplunch, daarna volgt het inhoudelijke programma en dag wordt in stijl afgesloten met een standing dinner met muziek. Als locatie is dit keer gekozen voor het prachtige Regardz Planetarium in Amsterdam.

Geschenk voor vroegboekers

Professionals die zich willen aanmelden kunnen naar de website www.dewereldwerftdoor.nl. Hier vind je een uitgebreid overzicht van alle workshops en sessies. Wees er snel bij, want de workshops bieden slechts plaats aan een beperkt aantal deelnemers en vol is vol.  En de twee voorgaande events waren beide volledig uitverkocht!

Snelle beslissers zijn niet alleen verzekerd van deelname, maar ook ontvangen de eerste 50 (betalende) deelnemers als vroegboekgeschenk de volledig vernieuwde uitgave van het boek “Recruitment via LinkedIn, editie 2011” van Jacco Valkenburg.

Korting voor jaarabonnees Werf&

Wie een jaarabonnement Werf& heeft, krijgt korting bij deelname aan DWWD. Heb je nog geen abonnement, schrijf dan in voor het event en ontvang naast een toegangsbewijs ook een gratis jaarabonnement op Werf&!

Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners