Uitzender Select Group neemt belang in ‘voetbalclub’ Flox

Na eerder belangen te hebben genomen in PPM en EN HR solutions zet de Belgische uitzender Select Group zijn opmars in Nederland voort met een belang in Flox, recent nog geportretteerd als ‘de mooiste club van Veenendaal’.

Peter Boerman Op 04 juli 2022
Gem. leestijd 2 min 317x gelezen
Deel dit artikel:
Uitzender Select Group neemt belang in ‘voetbalclub’ Flox

Flox is sinds 2009 actief op de Nederlandse uitzendmarkt. Het was oprichter Jaco Verboom die er, na ervaringen bij andere HR-spelers, mee aan de slag ging, zich vooral richtend op profielen in Logistiek, Bouw, Techniek & Office.

Vorig jaar onderging Flox een ware metamorfose naar een fanatieke voetbalclub.

Met zo’n 20 collega’s bemiddelt het bureau nu elke dag kandidaten in de volgende stap in hun loopbaan. Vorig jaar onderging Flox een ware metamorfose naar een fanatieke voetbalclub, zoals Werf& recent nog berichtte.

‘Nieuw lid van de familie’

Of ze zich hiermee in de kijker hebben gespeeld van de Select Group? Waarschijnlijk niet. Daarvoor is het interview te kort geleden. Maar opvallend is het natuurlijk wel. Select Group en Flox zeggen in een persbericht dat vooral de ‘passie’ en hoe beide bureaus ‘kandidaten en hun ontwikkeling centraal’ stellen de gemene deler zijn.

‘Na PPM en EN HR solutions zorgt deze volgende stap voor een mooie toename van de Nederlandse
activiteiten van Select Group’, aldus het bureau. ‘Als nieuw lid van de Select-familie, zal Flox haar business en organisatie autonoom verder kunnen uitbouwen vanuit de synergieën met andere afdelingen en merken. Directeur en mede-eigenaar Corné Verboom (rechts op de foto) zal in de nieuwe constellatie de rol van Operationeel Directeur voor zijn rekening nemen.’

Select Group wil met Flox verder bouwen aan een sterk Nederlands kantorennetwerk.

Select Group wil samen met Flox verder bouwen aan een sterk kantorennetwerk op de Nederlandse markt. Jaco Verboom (links) zal mede zijn schouders zetten onder dit verhaal als acquisitiemanager. Deze Buy and Build werd begeleid door SDM Corporate Finance Groep.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners