Seven Stars wint opnieuw aanbesteding DJI, JIO, NFI en Justis

Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), de Justitiële ICT-Organisatie (JIO), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en screeningsautoriteit Justis hebben Seven Stars opnieuw geselecteerd als preferred supplier voor de flexibele inhuur van IT-professionals.

Peter Boerman Op 02 februari 2024
Gem. leestijd 2 min 52x gelezen
Deel dit artikel:
Seven Stars wint opnieuw aanbesteding DJI, JIO, NFI en Justis

Een en ander betekent dat Seven Stars óók de komende 4 jaar weer gaat samenwerken met de overheidsorganisaties. ‘Wij zijn enorm blij en trots dat we de komende jaren weer als partner mogen samenwerken op het gebied van externe inhuur van IT-professionals. IT speelt een onmisbare rol binnen de verschillende organisaties’, aldus Laura van den Ancker, Business Unit Manager West bij Seven Stars. ‘Ik zie het als een groot compliment en blijk van vertrouwen voor het team en onze onderaannemers dat we deze aanbesteding wederom gewonnen hebben.’

‘We helpen al jaren gedetineerden binnen Penitentiaire Inrichtingen met sollicitatietrainingen.’

Met 50 locaties verspreid over het land en een personeelsbestand van ruim 13.000 medewerkers is DJI een van de grootste overheidsorganisaties van Nederland. ‘Doordat we de afgelopen 4 jaar al nauw met DJI en aanverwante organisaties hebben mogen samenwerken, kunnen we nu nog beter inspelen op hun behoeftes en doelstelling. Daarnaast helpen we al jaren gedetineerden binnen Penitentiaire Inrichtingen door ze sollicitatietraining te geven. We zijn blij dat we deze activiteit kunnen voortzetten zodat gedetineerden straks sneller kunnen herintreden op de arbeidsmarkt. Iedereen verdient tenslotte een tweede kans’, aldus Gerben Visser die als accountmanager het vaste aanspreekpunt is. ‘We kijken ernaar uit om samen met Cimsolutions B.V. (in combinatie met Brunel Nederland B.V. en SLTN IT Professionals B.V.), Quest4 B.V., Circle8, Synprofs B.V. en Harvey Nash B.V. (in combinatie met Bergler Nederland BV) de organisaties te ondersteunen.’

IT-flexregisseur

Seven Stars is een zogeheten ‘IT-flexregisseur’ die sinds 2005 actief is in de markt van flexibele arbeid en externe inhuur van IT-professionals. Dagelijks werken meer dan 800 professionals via de organisatie bij publieke en private opdrachtgevers. Seven Stars maakt de match tussen ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle IT-professionals en biedt een breed spectrum aan oplossingen op het gebied van flexibele arbeid binnen het IT-domein.

Op de foto: IT-recruiter West-Nederland Robin de Vries (links) en Gerben Visser (accountmanager IT West-Nederland)

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners