Marissa van der Linden

Wat is de motivatie voor de nominatie van Marissa?

Marissa is een oldschool bureaurecruiter met de mindset van de uitzendstraat van de jaren 90 en 00; persoonlijke aandacht voor kandidaat en klant, instinctief weten wat een goede match is en altijd twee stappen extra doen; goede aftersales en een vertrouwensband opbouwen is belangrijker dan shoot-and-scoot. Een integere en karaktervolle professional waar je blind op kunt vertrouwen – ook als een match niet blijvend blijkt, lost ze het voor je op.

In een tweede nominatie wordt genoemd:

Marissa is een zelfstandige en hardwerkende recruitment professional. Met veel passie, plezier en oprechte interesse is zij iedere dag bezig met bedienen van haar klanten en kandidaten. Ze weet met humor en haar slagvaardigheid mens en organisatie te binden. Met haar nuchterheid is ze zacht op de persoon en kritisch op de inhoud en hierdoor een sparringspartner op ieder niveau.

Angelika Pekala

Wat is de motivatie voor de nominatie van Angelika?

Angelika (33) werkt sinds acht jaar in Nederland in de branche en heeft in de drie jaar bij Adequaat Personeel een enorme groei doorgemaakt. Ze communiceert correct en houdt rekening met de verhouding commercie-menselijkheid. Ze voldoet (mijns inziens) aan alle eisen van de recruitercode. Ze is zeer gedreven om de juiste match te maken, voor zowel kandidaat als de opdrachtgever en heeft daarbij een doortastende werkwijze. Doordat zij van oorsprong Pools is, is ze na een intensieve periode met logopedie nu klaar om zich verder te ontwikkelen naar accountmanager. Niet alleen als persoon, maar ook haar resultaten groeien elk jaar. Daarnaast is het ook nog een heel fijn mens! Als iemand deze award verdiend is het Angelika.

Ingrid Schipper

Wat is de motivatie voor de nominatie van Ingrid?

Ingrid is al 16 jaar specialist in bemiddeling van marketing- en communicatieprofessionals. Van executive tot jong talent. Van Interim ZZP tot executive search. Ze weet precies de juiste balans te vinden in het vinden van de juiste match voor de opdrachtgever én de kandidaat te begeleiden in een volgende carrierestap. Ze is een kritische gesprekspartner voor beide partijen. Ze weet opdrachtgevers een helder beeld te schetsen van de huidige arbeidsmarkt waarin we opereren, geeft een realistisch beeld van de werkelijkheid én weet ook openingen te creëren om op de juiste manier talent te vinden voor de job. Ook kandidaten krijgen van Ingrid een positief kritisch blik op hun talent én ze weet feilloos de sterke kanten naar boven te halen. Alle kandidaten verlaten een gesprek met Ingrid met een mooi carriere advies op zak.

Lees ook dit blog van Ingrid om hier mee over te horen https://www.schaalx.nl/knowledgebase/de-wildcard-van-werving-selectie/

Nick van Roessel

Wat is de motivatie voor de nominatie van Nick?

Nick is reeds een kleine vijf jaar bij Techsharks in dienst en heeft aan de recruitment zijde diverse dingen gedaan. Gestart als recruiter op onze grootste klant in de periode dat we daar een RPO constructie draaiden met grote
arbeidsmarktcampagne, de laatste 2,5 / 3 jaar als Corporate Recruiter van ons team Rotterdam. In deze periode is Nick er in geslaagd het team aan vakspecialisten te laten groeien van 20 naar 50 medewerkers. In de wetenschap dat onze monteurs en operators ook overstappen naar onze klanten is dit een enorme prestatie.

Gezien zijn senioriteit en langjarige ervaring is Nick ook de persoon die zijn kennis en kunde overdraagt op andere recruiters en specialisten binnen ons bedrijf. Hierdoor, maar zeker ook door zijn prettige persoonlijkheid, is hij een graag geziene gast binnen onze organisatie. Hij verdient in mijn optiek een podium, vandaar deze nominatie.

Simon Suesan

Wat is de motivatie voor de nominatie van Simon?

Wie zijn de meest eigenwijze kandidaten als je kijkt naar ons vakgebied? Ik zou zeggen dat niemand anders eigenwijzer is dan wijzelf: de recruiter. Recruiters weten immers donders goed hoe ze moeten werven, selecteren, onboarden, een prachtige Candidate Experience en Employer Brand neerzetten en ga zo maar door.

Wellicht daarbij vind ik het knap dat ik afgelopen jaren enigszins succes aardig wat van onze eigenwijze vakgenoten aan een mooie nieuwe stap heb geholpen. Alleen daarom al nomineer ik mijzelf 🙂

Daarbij ervaart menigeen mijn coachende en adviserende werkwijze als zeer prettig. Voor mij voelt dit vrij als natuurlijk: mensen/bedrijven oprecht willen helpen, gemeende interesse tonen en niet enkel uit eigen belang denken / opereren. Hierbij helpt dat ik al 6 jaar recruiters recruit en dus vrij veel kennis (denk ik) heb over verschillende recruitmentbureau’s. Met deze kennis alsmede mijn ‘nep-psycholoog’ werkwijze, kán je dan ook goed en objectief adviseren.

Zo nu en dan post ik wat op LinkedIn, dat wordt gemiddeld ±20K keer bekeken maar draagt vaak inhoudelijk niet écht iets bij. Daarom beperk ik met mijn posts om geen spammer te zijn. Menig recruiter spoort me juist aan vaker te delen omdat er ergens een scherp randje wordt belicht, maar ik houd niet perse van aandacht (vanwaar dan deze zelfverheerlijking…?). Tevens gebruik ik geen echte tooling, behalve LI Seat, mijn geheugen, Google Drive en een app die ik heb laten bouwen de makers van de Stemwijzer. Daarbij zou ik mijzelf niet echt als professioneel beschouwen: mijn toon en vocabulaire is vrij amicaal, echter ben ik belachelijke punctueel en eerlijk, eigenschappen waar je niet voor gestudeerd dient te hebben. Al met al mijn motto: neem jezelf niet te serieus, maar je werk wel.

Andrea de Heer

Wat is de motivatie voor de nominatie van Andrea?

Denk buiten kaders, geeft iedereen een kans en kijkt naar drijfveren ipv diploma’s. Krijgt dit door haar sterke geloof in de kandidaat ook verkocht!

Han Los

Wat is de motivatie voor de nominatie van Han?

Ik doe al jaren zaken met Han. Weet altijd de juiste kandidaat te vinden voor onze organisatie. Zorgt voor vertrouwen en kent de organisatie zeer goed. Eventuele problemen met medewerkers worden vakkundig opgelost. Kortom een aanrader!

Johan Fekken

Wat is de motivatie voor de nominatie van Johan?

Johan is in 2018 gestart als recruiter bij Employment Services.
In de afgelopen jaren heeft Johan laten zien dat hij echt van toegevoegde waarde is als Recruiter.
Enerzijds door zijn opdrachtgevers enorm goed te adviseren en te supporten voor en tijdens de procedure om uiteindelijk tot succesvolle invullingen te komen. Ook daarna blijft hij betrokken bij opdrachtgever en nieuwe medewerker. Niet voor niks hebben meerdere opdrachtgevers Johan gevraagd om ook de aankomende jaren beschikbaar te zijn voor hun recruitmentvragen, waardoor hij meerdere langlopende contracten heeft gesloten.
Ook richting de kandidaten blijkt Johan een gewenste sparringpartner te zijn. Ondanks de relatief korte periode dat Johan als recruiter actief is, is het heel mooi om te zien dat veel kandidaten uit
voorgaande jaren weer contact met Johan opnemen om hem als eerste te vragen in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging.
Daarnaast is het heel mooi om te zien dat ook zijn collega-recruiters binnen het kantoor, maar ook van collegabureaus de hulp van Johan inroepen op het moment dat zij er niet uitkomen bij een search.
Johan is in staat de meeste lastige vacatures in te vullen, de vastgelopen procedures recht te trekken, collega’s te helpen en werkplezier te geven, de teams van opdrachtgevers te versterken en professionals de gewenste boost in hun carierre te geven.
Dit alles door zijn eigen authentieke aanpak, Johan is Johan!
Ik zit inmiddels ruim 15 jaar in het recruitmentvak, met tientallen recruiters samengewerkt, Johan is voor mij de beste die ik ken

Justin Schouten

Wat is de motivatie voor de nominatie van Justin?

Wat Justin kenmerkt is dat hij puur en natuurlijk is. Zo hij communiceert met zijn klanten zo doet hij dat ook met zijn kandidaten. Of hij nou op zoek gaat naar een administratief ondersteuner, of in zijn huidige functie naar een Hoofd Financiën, hij communiceert op elk niveau even makkelijk. Justin en ik hebben samengewerkt in de rol van consulent bij Driessen. Ik lieg niet als ik zeg dat ik nog nooit zo fijn met iemand heb samengewerkt. Ik ben kritisch op mijn eigen werk, maar net zo kritisch op hoe anderen hun werk doen. Zonder ervaring in het recruitment vak heeft Justin zeer snel zich het vak eigen gemaakt op die pure en natuurlijke manier die hem kenmerkt. Justin is zakelijk, snapt de financiële kant zeer goed, maar verliest nimmer de persoonlijke kant.
Justin neemt zijn functie en het vak heel erg serieus, maar durft ook zichzelf minder serieus te nemen waardoor hij zeer goed kan relativeren en gesprekken voelen daarom nooit zwaar aan bij hem.
Het bij elkaar brengen van mens en werk zit in het bloed van Justin.

Vette shout out voor Justin dus!

Ricardo Poort

Wat is de motivatie voor de nominatie van Ricardo?

Ricardo is pas 6 maanden geleden bij ons begonnen, maar is de topper van het jaar!

Hij is een spons in het opnemen van informatie, selecteert zijn kandidaten zorgvuldig en behandelt ze als zijn persoonlijke gasten. Doordat hij op een hele persoonlijke manier met iedereen omgaat, heeft hij een enorme gunfactor en dat maakte hem al snel een gewaardeerde speler in ons team.

Corwin in den Eng

Corwin is bij Decent verantwoordelijke voor HR Consultancy en het Digital Marketing en E-commerce domein van Recruitment. Hij heeft samen met zijn compagnon Decent opgericht om digitale groei te humaniseren. Te matchen op basis van potentieel en persoonlijkheid, in plaats van een cv en een wervingsprofiel. Corwin heeft een achtergrond als ondernemer en digital transformation consultant. Daarnaast is hij actief in verschillende ondernemingen/startups als coach, investeerder en raad van advies. Corwin heeft een gedreven instelling, ondernemende mindset en een gestructureerde werkwijze. Door zijn ervaring en persoonlijkheid wordt hij als een strategische sparringpartner ervaren voor het vervullen/oplossen van vraagstukken.

Corwin is de eerste winnaar van een Werf& Bureaurecruitment Award in de categorie bureaurecruiter.

Lars Franken

Wat is de motivatie voor de nominatie van Lars?

Prettige kerel, komt zo afspraken na, levert altijd kandidaten. Correct in de omgang, weet hoe het werkt en neemt de leiding in het proces

Een tweede motivatie voor deze nominatie is binnen:

Lars heeft een onnavolgbaar enthousiasme waarbij hij zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. Hij overtreft ook daarmee de klantverwachtingen. Top vent.

Een derde motivatie voor Lars is binnen:

Ik ken niemand die met zo veel liefde zijn werk als arbeidsbemiddelaar doet. Hij houdt rekening met de wensen van zijn opdrachtgevers én kandidaten. De belangen van deze partijen zijn voor hem het belangrijkst.

Lars voegt daar zelf nog graag aan toe:

Wij bij LOF Recruitment staan garant voor persoonlijk contact en aandacht.  Als Recruitment Business Partner probeer ik onze opdrachtgever echt te helpen bij het aannemen van personeel. Dus niet alleen voorstellen van kandidaten, maar ook het gehele process managen en soms uithanden nemen.  Daarnaast is de binding en begrip naar onze kandidaten voor mij een erg belangrijke, want ja de markt is nu lastig maar zonder kandidaten is deze al helemaal lastig.  En ja het zijn de cliches, maar afspraak is afspraak. Wat er ook gebeurd!