Simon Suesan

BedrijfJij & Simon Recruitment Bekijk profiel op LinkedIn

Wat is de motivatie voor de nominatie van Simon?

Wie zijn de meest eigenwijze kandidaten als je kijkt naar ons vakgebied? Ik zou zeggen dat niemand anders eigenwijzer is dan wijzelf: de recruiter. Recruiters weten immers donders goed hoe ze moeten werven, selecteren, onboarden, een prachtige Candidate Experience en Employer Brand neerzetten en ga zo maar door.

Wellicht daarbij vind ik het knap dat ik afgelopen jaren enigszins succes aardig wat van onze eigenwijze vakgenoten aan een mooie nieuwe stap heb geholpen. Alleen daarom al nomineer ik mijzelf 🙂

Daarbij ervaart menigeen mijn coachende en adviserende werkwijze als zeer prettig. Voor mij voelt dit vrij als natuurlijk: mensen/bedrijven oprecht willen helpen, gemeende interesse tonen en niet enkel uit eigen belang denken / opereren. Hierbij helpt dat ik al 6 jaar recruiters recruit en dus vrij veel kennis (denk ik) heb over verschillende recruitmentbureau’s. Met deze kennis alsmede mijn ‘nep-psycholoog’ werkwijze, kán je dan ook goed en objectief adviseren.

Zo nu en dan post ik wat op LinkedIn, dat wordt gemiddeld ±20K keer bekeken maar draagt vaak inhoudelijk niet écht iets bij. Daarom beperk ik met mijn posts om geen spammer te zijn. Menig recruiter spoort me juist aan vaker te delen omdat er ergens een scherp randje wordt belicht, maar ik houd niet perse van aandacht (vanwaar dan deze zelfverheerlijking…?). Tevens gebruik ik geen echte tooling, behalve LI Seat, mijn geheugen, Google Drive en een app die ik heb laten bouwen de makers van de Stemwijzer. Daarbij zou ik mijzelf niet echt als professioneel beschouwen: mijn toon en vocabulaire is vrij amicaal, echter ben ik belachelijke punctueel en eerlijk, eigenschappen waar je niet voor gestudeerd dient te hebben. Al met al mijn motto: neem jezelf niet te serieus, maar je werk wel.

Onze partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
Jobmatix
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS