Teun Raymakers

Teun Raymakers (32) begon als student een studenten-uitzendbureau genaamd “Piekfijn”. Vervolgens heeft hij zijn Master Persuasive Communication aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en is hij als Sales Manager gaan werken bij AV Flexologic BV. Nu is Teun ruim een jaar Head of Accountmanagement bij Spielwork. Naast Spielwork is Teun mede oprichter van Good Matters waarmee ze T-shirts verkopen met als doel zoveel mogelijk kinderen naar school te helpen in Kenia. 

Timo de Regt

Timo de Regt is algemeen directeur van STAN Partners en vanuit die positie verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en de transitie naar een toekomstbestendig dienstenmodel. Met de missie ‘beter worden van elkaar’ bieden de werkmaatschappijen van STAN Partners oplossingen om in een succesvolle arbeidsrelatie  samen te werken. Organiseren van loopbaanontwikkeling en vanuit meerdere perspectieven zichtbaar vooruitgang boeken, vormen de basiselementen.

Sinds 1995 is Timo actief in de arbeidsbemiddeling. Bij Brunel (Multec) ontwikkelde hij zich in het vak en als leidinggevende. Hij was in 2000 betrokken bij een van de eerste online platformen (BrunelhighQ) en implementeerde de recruitmentsoftware bij de Nederlandse onderdelen. Na een korte periode bij Future Groep (Conclusion, Talenter), startte hij juli 2005 bij STAN Partners in de directie.

Wim Van Meerbeeck

Wie is Wim van Meerbeeck?

Wim Van Meerbeeck is oprichter van HRlinkIT en Minggo. Wim ziet als geen ander de mogelijkheden van technologie voor bureaus en speelt een belangrijke rol in de digitale transformatie van de recruitmentsector in België en Nederland. Hij wordt beschouwd als een expert en thought leader inzake trends, kansen en uitdagingen in de recruitmentmarkt. Dankzij zijn specifieke ervaring en kennis is hij een inspiratie voor veel marktleiders en innovators.

 

Peter Caljé

Eigenlijk heeft mijn hele werkende leven in het teken gestaan van het verbinden van mensen en organisaties. Dat deed ik als officier bij de cavalerie en als intercedent bij Tempo Team. Dat deed ik als directeur bij YER en als commissaris bij Steven Parc.

En dat doe ik nog steeds in de lokale politiek, als voorzitter bij  Executives Global Network Nederland, in de Raad van Advies van Q-logic, als investeerder in Ronova Aesthetics en als ondernemer-directeur bij STONE (sinds 2013). Ons eigen bedrijf, gebouwd op relaties, klanttevredenheid, een sterke cultuur en heel veel hard werk. 

Het leggen van die verbinding is mijn purpose in life. Iedere context, ieder contact, iedere relatie, ieder vraagstuk en iedere praktische oplossing vanuit mijn netwerk is daarmee uniek. Steeds weer leer ik van nieuwe mensen, nieuwe kennis, van nieuwe oplossingsrichtingen en van het pure plezier om te ondernemen en het bouwen van een mooie (recruitment) organisatie met vakkundige collega’s.

Dat doe ik open, eerlijk, duidelijk en persoonlijk. Dat doe ik ondernemend en energiek. Dat past heel goed bij mij. Dat past heel goed bij STONE.

Tjitske Verwijs

Tjitske is Manager binnen Westerduin Groep

Zij is begonnen als intercedent en heeft daarna als vestigingsmanager vestiging Nieuwegein opgezet en uitgebouwd.

Daarna heeft zij een verandertraject begeleid binnen Westerduin Talent binnen de vestiging op Hogeschool Ede.

Tineke Boom

Tineke is binnen Westerduin verantwoordelijk voor het hoofdkantoor en vanuit die functie tevens lid van het directieteam.

Dinette Koolhaas

Als SVP (Senior Vice President) en Managing Director EMEA voor Kelly Services Inc, levert Dinette Koolhaas “strategic direction” (strategische richting) aan de organisatie met focus op Life Science, Perm Placement, Project Resourcing, BPO en lokale specialismen. Dinette is haar carrière begonnen als consultant bij een logistiek consultancy bureau in Nederland om vervolgens naar USG te gaan, waar zij vervolgens meer dan 12 jaar heeft gewerkt. Zij is als Vice President & Regional General Manager voor West-Europa gestart bij Kelly Services in 2008. Binnen deze functie was zij verantwoordelijk voor het leiden van acht Country General Managers (landen managers) en het leveren van regionale- en landen specifieke groei strategieën. In 2013 kreeg zij promotie naar Vice President & Operations Leader EMEA, gevolgd door een promotie naar SVP in 2019. Gedurende haar carrière heeft zij een cruciale rol gespeeld om binnen de regio’s mogelijkheid een stabiele winst te creëren, sterke teams te ontwikkelen en flexibele operationele modellen te implementeren om bij te dragen aan meer winst ten aanzien van Kelly’s budget. Dinette Koolhaas geeft het belang aan van de aanpassing aan de manier waarop technologie een revolutie teweeg heeft gebracht omtrent hoe en op welke wijze uitzonderlijk talent wordt verworven, ontwikkeld en behouden. Zij is lid van de Raad van Bestuur van PersolKelly APAC, een joint-venture tussen Kelly Services en Persol Holdings Co.Ltd.