Timo de Regt

FunctieAlgemeen Directeur BedrijfSTAN Partners Bekijk profiel op LinkedIn

Timo de Regt is algemeen directeur van STAN Partners en vanuit die positie verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en de transitie naar een toekomstbestendig dienstenmodel. Met de missie ‘beter worden van elkaar’ bieden de werkmaatschappijen van STAN Partners oplossingen om in een succesvolle arbeidsrelatie  samen te werken. Organiseren van loopbaanontwikkeling en vanuit meerdere perspectieven zichtbaar vooruitgang boeken, vormen de basiselementen.

Sinds 1995 is Timo actief in de arbeidsbemiddeling. Bij Brunel (Multec) ontwikkelde hij zich in het vak en als leidinggevende. Hij was in 2000 betrokken bij een van de eerste online platformen (BrunelhighQ) en implementeerde de recruitmentsoftware bij de Nederlandse onderdelen. Na een korte periode bij Future Groep (Conclusion, Talenter), startte hij juli 2005 bij STAN Partners in de directie.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.