Peter Caljé

FunctieAlgemeen Directeur BedrijfStone Business Associates Bekijk profiel op LinkedIn

Eigenlijk heeft mijn hele werkende leven in het teken gestaan van het verbinden van mensen en organisaties. Dat deed ik als officier bij de cavalerie en als intercedent bij Tempo Team. Dat deed ik als directeur bij YER en als commissaris bij Steven Parc.

En dat doe ik nog steeds in de lokale politiek, als voorzitter bij  Executives Global Network Nederland, in de Raad van Advies van Q-logic, als investeerder in Ronova Aesthetics en als ondernemer-directeur bij STONE (sinds 2013). Ons eigen bedrijf, gebouwd op relaties, klanttevredenheid, een sterke cultuur en heel veel hard werk. 

Het leggen van die verbinding is mijn purpose in life. Iedere context, ieder contact, iedere relatie, ieder vraagstuk en iedere praktische oplossing vanuit mijn netwerk is daarmee uniek. Steeds weer leer ik van nieuwe mensen, nieuwe kennis, van nieuwe oplossingsrichtingen en van het pure plezier om te ondernemen en het bouwen van een mooie (recruitment) organisatie met vakkundige collega’s.

Dat doe ik open, eerlijk, duidelijk en persoonlijk. Dat doe ik ondernemend en energiek. Dat past heel goed bij mij. Dat past heel goed bij STONE.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.