Sander Bomhof

Wie is Sander Bomhof?

Sander is sinds augustus 2012 werkzaam bij De Mandemakers Groep, de grootste woonretailer van Nederland met merken zoals Keuken Kampioen, Woonexpress, Piet Klerkx, Brugman en Montèl. Bij de Mandemakers Groep is Sander in 2012 begonnen als Recruitment Specialist en heeft hij in 2019 de overstap gemaakt naar de rol van Recruitment Marketeer. Samen met zijn collega’s recruiters en recruitment marketeer is hij verantwoordelijk voor de instroom van 1.000 nieuwe collega’s per jaar bij De Mandemakers Groep. Dit doen zij voor veel verschillende doelgroepen zoals keukenmonteurs, chauffeurs, logistiek medewerkers, binnendienst medewerkers en natuurlijk verkopers voor in de showrooms.

Tijdens Werf& Live 2022?

Sander verzorgt samen met Corina van Hemert van Compagnon de breakout “Hoe wel?” Tijdens deze sessie vertellen Corina en Sander hoe De Mandemakers Groep oplossingen zoekt voor het vinden van kandidaten in deze huidige krapte op de arbeidsmarkt en hoe zij zich niet gek laten maken, maar vooral in kansen denken en deze omzetten in acties.

Noortje Poot

Tijdens Werf& Live schuift Noortje Poot van Lely samen met  Esther van Ierlant en Laurens van Stokkum van C2B en  aan bij vakjuryvoorzitter van de Werf& Awards Marion de Vries en jurylid Daniëlle Valk. Zij gaan het gesprek met elkaar aan over 2 zeer verschillende routes naar een sterk employer brand… Kies je voor spektakel of  juist tot in detail uitgedacht?

Esther van Ierlant

Tijdens Werf& Live schuift Esther van Ierlant samen met haar collega Laurens van Stokkum van C2B en Noortje Poot van Lely aan bij vakjuryvoorzitter van de Werf& Awards Marion de Vries en jurylid Daniëlle Valk. Zij gaan het gesprek met elkaar aan over 2 zeer verschillende routes naar een sterk employer brand… Kies je voor spektakel of  juist tot in detail uitgedacht?

Marnix de Groot

Wie is Marnix de Groot?

Marnix de Groot is specialist op het gebied van Talent Acquisition, Employer Branding en Recruitment Technologie. Hij is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak en voorzitter van de Recruitmentech Awards. Het werk van zijn teams is tweemaal bekroont met een Werf& Award. Bij Alliander is hij als verandermanager verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven om de arbeidscapaciteit als gevolg van de explosieve stijging van werk door de energietransitie te vergroten.

Tijdens Werf& Live?

Marnix schuift namens Alliander samen met Chiel Kronenburg van Sogeti en Nathalie van Doesum van Gemeente Utrecht aan bij host Heleen Stoevelaar.

Karen van de Ven

Samen met Evert van Summeren schuift Karen aan bij podcast host Martijn Hemminga om live met jullie een podcast over werken in de zorg op te nemen.

Evert van Summeren

Wie is Evert van Summeren?

Evert houdt zich al ruim twintig jaar bezig met; (intersectorale) arbeidsmobiliteit, veranderkunde en procesoptimalisatie. Hij is o.a. initiator en programmaleider bij Lefgozer.  Tekorten in de zorg onoplosbaar? Moeite om zij-instromers te vinden en te binden? Dan kent u Lefgozer (m/v) waarschijnlijk nog niet. Lefgozer (m/v) is een projectorganisatie die een brug slaat tussen zij-instromers en uw organisatie. Wij verzorgen Werving & Selectie, helpen met de implementatie van het Lefgozer traject in uw organisatie en ondersteunen uw organisatie in het behoud van deze bijzondere doelgroep.

Tijdens Werf& Live?

Samen met Karen van de Ven schuift hij aan bij podcast host Martijn Hemminga om live met jullie een podcast over werken in de zorg op te nemen.

Nienke Leenheer

Wie is Nienke Leenheer?

Nienke is een creatieve, energieke geest die nu bijna 10 jaar werkzaam is in de HR en recruitment branche. Ze doet niets liever dan in gesprek zijn met bedrijven om haar kennis te vergroten en te delen. In deze jaren sprak zij dan ook met veel recruitment experts over de zoektocht naar talent, het binden van medewerkers en de uitdagingen en oplossingen die daarbij komen kijken. Samen met haar team van fieldsalesmanagers is ze bij Monsterboard verantwoordelijk voor de top 500 key accounts in Nederland om hun zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen op het gebied van digital recruitment.

Tijdens Werf& Live 2022?

Nienke verzorgt de breakout “Monsterboard Future of Work marktonderzoek” – Het Future of Work onderzoek van Monsterboard gaat in op de onderwerpen die nu van invloed zijn voor recruiters en kandidaten.

Nieuwsgierig?

Zorg dat je er bij bent op 19 mei in Utrecht en volg de sessie van Nienke.

Koop hier jouw ticket

Véronique Oonk – de Jong

Wie is Véronique Oonk – de Jong?

Véronique is de Lead Employer Branding & Recruitment Marketing van Essent. Zij staat aan de basis van de ontwikkeling van het werkgeversmerk van Essent zoals we dat vandaag kennen. Met 15 jaar ervaring in het vak en een achtergrond als marktonderzoeker is zij de uitgelezen persoon om alles te vragen over drie jaar samen bouwen aan het werkgeversmerk van Essent.

Tijdens Werf& Live?

Veronique verzorgt samen met Vikthor Looten en Michael Raven van Talmark, die na 3 jaar bouwen aan het werkgeversmerk van Essent zo goed als  haar Essent collega’s, ofwel echte Essenters zijn,  de breakout “De lessen van 3 jaar irresistible employer branding” – Drie jaar werken aan Essent employer brand. Dan loop je tegen uitdagingen aan en dan leer je veel. We delen alles.

Meer weten?

Kom naar Werf& Live en volg deze sessie.

Koop jouw kaart voor Werf& Live

 

Vikthor Looten

Wie is Vikthor Looten?

Als Project Manager bij Talmark is Vikthor (eind)verantwoordelijk voor verschillende projecten, welke uiteenlopen van het ontwikkelen van een Employer Brand (werkgeversmerk) tot het realiseren van een nieuwe (werken bij) website.

Tijdens Werf& Live?

Samen met Talmark collega Michael Raven en Veronique Oonk van Essent verzorgt Vikthor de breakout “De lessen van 3 jaar irresistible employer branding” – Drie jaar werken aan Essent employer brand. Dan loop je tegen uitdagingen aan en dan leer je veel. We delen alles.

Meer weten?

Kom naar Werf& Live en volg deze sessie.

Koop jouw kaart voor Werf& Live

Luc van Poll

Wie is Luc van Poll?

Luc van Poll is een jonge, ondernemer pur sang. Na het afronden van zijn studie in Amsterdam, begon hij direct met ondernemen. De mensen die hem kennen gebruiken slechts één woord om hem te omschrijven: enthousiast. En dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Zijn organisatie TheRecruitBoosters is een bruisende organisatie, waar het enthousiasme van af spat. Met zijn team zorgen ze voor een frisse wind door de recruitmentmarkt, waarbij ze slimme technologische oplossingen inzetten om het recruitmentproces efficiënter te maken.

Tijdens Werf& Live?

Luc verzorgt de breakout “We Love de Krapte” – Technologie en Recruitment horen hand-in-hand te gaan. Wij vertellen je hoe.

Nieuwsgierig?

Zorg dat je er bij bent op 19 mei en volg de sessie van Luc.

Koop een ticket

Ronald Bleeker

Wie Is Ronald Bleeker?

Na diverse recruitment functies bij o.a. Tempo Team en Maandag werkt Ronald sinds 2016 bij NS. Eerst als senior corporate recruiter en daarna als manager corporate recruitment. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle staf afdelingen van NS Groep, Commercie & Ontwikkeling en NS Stations. Dit is inclusief IT, diversiteit & inclusie en participatiebanen.

Daarnaast is Ronald als projectmanager verantwoordelijk voor recruitment projecten zoals:

– objectivering van W&S processen;
– candidate experience;
– diversiteit & inclusie;
– assessment tooling.

Tijdens Werf& Live?

Ronald verzorgt de breakout “Onze reis naar een objectieve manier van selecteren