Corina van Hemert

FunctieConsultant HR-recruitment BedrijfCompagnon Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Corina van Hemert?

Corina is sinds januari 2022 werkzaam als consultant bij Compagnon waar ze werkt als een echte compagnon met kandidaten, klanten en collega’s.

Daarvoor is Corina 14 jaar werkzaam geweest als Manager Recruitment bij De Mandemakers Groep.  De Mandemakers Groep is de grootste woonretailer van Nederland met merken zoals Keukenkampioen, Woonexpress, Piet Klerkx en Brugman. Samen met haar team met recruiters en recruitment marketeers was ze verantwoordelijk voor circa 1.000 vacatures per jaar. De grootste doelgroep waar zij met haar team verantwoordelijk voor het invullen van vacatures was zijn de keukenmonteurs, chauffeurs, verkopers, logistiek medewerkers en medewerkers klantenservice en orderverwerking. Moeilijke doelgroepen waar de kandidaten genoeg keuze hebben voor een nieuwe job!

 

Tijdens Werf& Live 2022?

Corina verzorgt samen met haar ex-collega Sander Bomhof, huidige recruitment marketeer bij De Mandemakers Groep de breakout “Hoe wel?” Tijdens deze sessie vertellen Corina en Sander hoe De Mandemakers Groep oplossingen zoekt voor het vinden van kandidaten in deze huidige krapte op de arbeidsmarkt en hoe zij zich niet gek laten maken, maar vooral in kansen denken en deze omzetten in acties.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
ToTalent.eu
WBNRS