Corina van Hemert

FunctieConsultant HR-recruitment BedrijfCompagnon Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Corina van Hemert?

Corina is sinds januari 2022 werkzaam als consultant bij Compagnon waar ze werkt als een echte compagnon met kandidaten, klanten en collega’s.

Daarvoor is Corina 14 jaar werkzaam geweest als Manager Recruitment bij De Mandemakers Groep.  De Mandemakers Groep is de grootste woonretailer van Nederland met merken zoals Keukenkampioen, Woonexpress, Piet Klerkx en Brugman. Samen met haar team met recruiters en recruitment marketeers was ze verantwoordelijk voor circa 1.000 vacatures per jaar. De grootste doelgroep waar zij met haar team verantwoordelijk voor het invullen van vacatures was zijn de keukenmonteurs, chauffeurs, verkopers, logistiek medewerkers en medewerkers klantenservice en orderverwerking. Moeilijke doelgroepen waar de kandidaten genoeg keuze hebben voor een nieuwe job!

 

Tijdens Werf& Live 2022?

Corina verzorgt samen met haar ex-collega Sander Bomhof, huidige recruitment marketeer bij De Mandemakers Groep de breakout “Hoe wel?” Tijdens deze sessie vertellen Corina en Sander hoe De Mandemakers Groep oplossingen zoekt voor het vinden van kandidaten in deze huidige krapte op de arbeidsmarkt en hoe zij zich niet gek laten maken, maar vooral in kansen denken en deze omzetten in acties.

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig