Robin Hildenbrant

Wie is Robin Hildenbrant?

Robin Hildenbrant, al 17 jaar actief in de wereld van online recruitment, gewerkt bij o.a. VNU Media voor Intermediair.nl, Reed Business Media en nu Brockmeyer. Bij Brockmeyer is hij verantwoordelijk voor structurele campagnes en helpt hij klanten met arbeidsmarktcommunicatie vraagstukken.

Tijdens de Webinar Week?

Robin verzorgt tijdens de Webinar Week de sessie “Hoe deze grote organisatie met 5 stappen beter werft” – Leer hoe een grote organisatie lastige vacatures wist te vervullen middels 5 eenvoudige stappen. En belangrijker, hoe jij dit zelf ook kunt!

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

Kevin Akeroyd

Wie is Kevin Akeroyd?

Kevin Akeroyd is de Chief Executive Officer van PRO Unlimited. Hij wordt gezien als een van de vertrouwde experts in de technologie-industrie. Kevin heeft leidinggevende functies bekleed bij enkele van ‘s werelds meest opvallende merken die leider waren in Cloud Software, Services en Data. Pro Unlimited is MSP dienstverlener en actief in ruim 100 landen met een netwerk van 5.000 leveranciers van flexibel personeel en meer dan 210.000 flexkrachten. Brainnet is een onderdeel van Pro Unlimited

Tijdens de Webinar Week

Kevin verzorgt het webinar “De data en tech gedreven toekomst van flex” – Het belang van een datagedreven aanpak voor flex om snelheid, kwaliteit, efficiëntie en financiële voordelen te behalen.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>

Schrijf je in voor dit webinar

Edward Belgraver

Wie is Edward Belgraver?

Als mens en ondernemer maak ik me hard om de wereld om me heen mooier en beter te maken. Dit doe ik als ondernemer door complexe zaken te ontdoen van onzinnige en complexe regels. In de arbeidsmarkt heb ik daarin mijn passie én meer dan genoeg uitdaging gevonden!

Centraal in mijn dienstverleningen probeer ik door slimme automatisering en innovatieve producten handvatten te bieden voor de klant- en arbeidsmarktvraagstukken van vandaag én morgen. Ofwel de markt benaderen, waarbij arbeid het uitgangspunt is van vraagstukken.

Door vanuit werkenden te denken en organiseren proberen we continu een hoogwaardige bijdrage te leveren aan een kwalitatief betere arbeidsmarkt. Waarbij vanzelfsprekend de belastingen en sociale zekerheid perfect geregeld zijn, maar ook de toegankelijkheid tot opleidingen, loopbaanontwikkelingen en diensten gericht op arbeidsparticipatie en het verhogen van de gezondheid, welzijn en bescherming van werkenden.

Het kan beter, eerlijker en transparanter, daar maak ik me elke dag hard voor.

Tijdens de Webinar Week

Edward gaat tijdens een gesprek met onze dagvoorzitter een antwoord geven op de stelling: “Iedereen een vast contract”Alle werkenden een vast contract met inkomenszekerheid minimaliseert risico’s en stimuleert duurzame inzetbaarheid.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>

Schrijf je in voor dit webinar

Eric van Bourgonje

Eric van Bourgonje is recruitment innovator en CEO bij Jobsrepublic. Zijn organisatie won als eerste driemaal de vakjury Werf& Award voor Beste Recruitment Case. In 2018 en in 2020 en 2021. Jobsrepublic is gespecialiseerd in het werven van hoge volumes en schaarse profielen op de arbeidsmarkt met behulp van hyper targeting en psychologische beïnvloeding. Ze werken voor klanten als Pon, Securitas, ETZ Ziekenhuis, Cendris, AS Watson en Grant Thornton.