Edward Belgraver

FunctieAlgemeen Directeur BedrijfVerloning.nl Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Edward Belgraver?

Als mens en ondernemer maak ik me hard om de wereld om me heen mooier en beter te maken. Dit doe ik als ondernemer door complexe zaken te ontdoen van onzinnige en complexe regels. In de arbeidsmarkt heb ik daarin mijn passie én meer dan genoeg uitdaging gevonden!

Centraal in mijn dienstverleningen probeer ik door slimme automatisering en innovatieve producten handvatten te bieden voor de klant- en arbeidsmarktvraagstukken van vandaag én morgen. Ofwel de markt benaderen, waarbij arbeid het uitgangspunt is van vraagstukken.

Door vanuit werkenden te denken en organiseren proberen we continu een hoogwaardige bijdrage te leveren aan een kwalitatief betere arbeidsmarkt. Waarbij vanzelfsprekend de belastingen en sociale zekerheid perfect geregeld zijn, maar ook de toegankelijkheid tot opleidingen, loopbaanontwikkelingen en diensten gericht op arbeidsparticipatie en het verhogen van de gezondheid, welzijn en bescherming van werkenden.

Het kan beter, eerlijker en transparanter, daar maak ik me elke dag hard voor.

Tijdens de Webinar Week

Edward gaat tijdens een gesprek met onze dagvoorzitter een antwoord geven op de stelling: “Iedereen een vast contract”Alle werkenden een vast contract met inkomenszekerheid minimaliseert risico’s en stimuleert duurzame inzetbaarheid.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>

Schrijf je in voor dit webinar

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
Talent.com
ToTalent.eu
WBNRS