Laurence Kirk

Wie is Laurence Kirk?

Laurence is een expert in Global Talent Solutions, met meer dan 20 jaar ervaring in MSP, RPO, Consultancy, SoW en Total Talent Programs in meerdere geografische gebieden. Hij heeft met enkele van de grootste organisaties ter wereld gewerkt als vertrouwd adviseur en strategisch adviseur op het gebied van personeelsstrategieën. Daarnaast heeft hij adviesdiensten verleend aan vooraanstaande organisaties, waaronder PWC, McKinsey & Co, Bain Capital, HgCapital en de Carlyle Group en een trackrecord in het leveren van baanbrekende personeelsoplossingen. Laurence wordt algemeen erkend als een van de meest innovatieve leiders in de branche.

Tijdens de Webinar Week?

Laurence gaat tijdens de Webinar Week in gesprek met dagvoorzitter Hugo-Jan Ruts over  Data, de kracht achter succesvolle talentprogramma’s” – Op basis van een case study wordt besproken welke stappen bedrijven moeten nemen om data voor hen te laten werken.

Nieuwsgierig?

Meld je aan >>

Maarten de Jong

Wie is Maarten de Jong?

Maarten de Jong is bijna 10 jaar inspecteur bij Bureau Cicero. Hiervoor was hij 16 jaar werkzaam in de bemiddelingsbranche, waarvan 10 jaar directeur van een ICT bemiddelingsbureau. Naast de kennis van de bekende keurmerken als NEN4400-1, SNF en cao toetsingen voor ABU en NBBU heeft hij ook veel kennis en ervaring op het gebied van NEN4400-2 (voor buitenlandse ondernemingen) en PayOK (Was-compliance keten beloning) en Paychecked in Transport (Was-compliance).
Naast het inspecteren van ondernemingen schrijft Maarten regelmatig blogs en artikelen over actuele onderwerpen. Hij spreekt tijdens Webinars en sinds kort ook weer op fysiek georganiseerde bijeenkomsten.
Risicobeheersing in de keten, grensoverschrijdende arbeid en het duiden van wet- en regelgeving rondom het inlenen en uitbesteden van werk, gezien vanuit het perspectief van en de ervaringen uit de dagelijkse inspectiepraktijk, zijn favoriete onderwerpen.

Tijdens de Webinar Week

Maarten de Jong en Han Mesters schuiven aan bij  dagvoorzitter Hugo-Jan Ruts. Zij gaan het hebben over de toekomst van flexibele arbeid –  zo blikken zij vooruit op o.a. de verplichte certificering in 2025. Welke scenario’s zijn denkbaar?

 

Nieuwsgierig?

Meld je aan >>

Jan Hein de Wilde

Wie is Jan Hein de Wilde?

Jan Hein is founder en digital director van SendtoDeliver, Site.nu en Wilde Amsterdam. Hij weet de geheimen van complexe technische recruitmentsystemen te ontrafelen zodat organisaties hun vruchten daarvan kunnen plukken.

Tijdens de Webinar Week?

Jan Hein verzorgt samen met zijn collega Wander Wierda het webinar “HubSpot voor Recruitment” – Jan Hein en Wander  vertellen je hoe je door middel van een HubSpot een lifecycle bouwt rondom een kandidaat.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar