Maarten de Jong

FunctieAuditor NEN 4400-1 NEN 4400-2 en PayOK.nl BedrijfBureau Cicero Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Maarten de Jong?

Maarten de Jong is bijna 10 jaar inspecteur bij Bureau Cicero. Hiervoor was hij 16 jaar werkzaam in de bemiddelingsbranche, waarvan 10 jaar directeur van een ICT bemiddelingsbureau. Naast de kennis van de bekende keurmerken als NEN4400-1, SNF en cao toetsingen voor ABU en NBBU heeft hij ook veel kennis en ervaring op het gebied van NEN4400-2 (voor buitenlandse ondernemingen) en PayOK (Was-compliance keten beloning) en Paychecked in Transport (Was-compliance).
Naast het inspecteren van ondernemingen schrijft Maarten regelmatig blogs en artikelen over actuele onderwerpen. Hij spreekt tijdens Webinars en sinds kort ook weer op fysiek georganiseerde bijeenkomsten.
Risicobeheersing in de keten, grensoverschrijdende arbeid en het duiden van wet- en regelgeving rondom het inlenen en uitbesteden van werk, gezien vanuit het perspectief van en de ervaringen uit de dagelijkse inspectiepraktijk, zijn favoriete onderwerpen.

Tijdens de Webinar Week

Maarten de Jong en Han Mesters schuiven aan bij  dagvoorzitter Hugo-Jan Ruts. Zij gaan het hebben over de toekomst van flexibele arbeid –  zo blikken zij vooruit op o.a. de verplichte certificering in 2025. Welke scenario’s zijn denkbaar?

 

Nieuwsgierig?

Meld je aan >>

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS