Esther van den Berg

Wie is Esther van den Berg?

Esther werkte bijna 8 jaar voor Randstad in het mooie uitzendvak en deed nadien oa recruitment marketing ervaring op bij Jobsrepublic. Sinds 2021 werkt ze nu als Customer Success Manager bij Joboti en ondersteunt ze dagelijks recruiters met de inzet van WhatsApp Business.

Tijdens de Webinar Week

Esther gaat samen met collega Luuk van Neerven in gesprek met dagvoorzitter Bas Schreurs over “De top 5 WhatsApp toepassingen voor recruiters in 2022 – Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zij zien hoe jij WhatsApp kunt inzetten om je recruitmentproces te optimaliseren.

 

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

 

Lotte Welten

Wie is Lotte Welten?

Lotte is de CEO en mede-oprichter van The Selection Lab.

Lotte is van origine historica en in haar gehele carrière actief op het vlak van diversiteit en inclusiviteit. In de eerste jaren deed ze dit vooral voor NGO’s en stichtingen in het buitenland (China, Malaisië, Ghana, Mexico), maar sinds 4 jaar op Nederlandse bodem met The Selection Lab. Middels matching technologie wilt ze het selectieproces objectiveren om zo (onbewuste) vooroordelen uit het selectieproces te halen en daarmee organisaties (en de samenleving) inclusiever te maken. The Selection Lab groeit hard en heeft in het afgelopen jaar het aantal klanten vertwintigvoudigd.

Tijdens de Webinar Week

Tijdens de Webinar Week verzorgt Lotte op het webinar: “4 tips voor een hogere quality-of-hire in minder tijd! – CEO Lotte Welten zal dieper ingaan op 4 methodes die wetenschappelijk onderbouwd leiden tot een hogere quality-of-hire in minder tijd..

Nieuwsgierig?

Lees hier meer over het webinar>>

Arjan van der Vecht

Wie is Arjan van der Vecht?

Arjan van der Vecht heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de wereld van recruitment technologie. Momenteel werkt hij bij Textkernel, de internationale leider in Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en Semantic Technology voor het matchen van mensen en banen. Arjan helpt recruiters slimmer en effectiever te werken door het creëren van efficiëntie in het HR- en wervingsproces.

Tijdens de Webinar Week

Arjan verzorgt  samen met zijn collega Ton Sluiter de presentatie: “Maak slim gebruik van je eigen data met automation”Slimme automation helpt je op diverse manieren meer te doen met de kandidaten die je al kent. Hoe? Laat je inspireren in dit webinar!

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar

 

Luuk van Neerven

Wie is Luuk van Neerven?

Luuk van Neerven studeerde Marketing in Groningen in de tijd dat een bekende reclame-uiting nog volop actueel was: “Half the money spend on advertising is wasted; the trouble is we don’t know which half.” Nu Marketing veel meer data gedreven is, verdiept Luuk zich graag in technologie.

Na diverse Marketing- en Sales-rollen in de Farmaceutische industrie, kwam hij via een vriend op het Recruitment pad. Met het runnen van een Werving en Selectiebureau als eerste stap, gevolgd door een aantal jaar interim corporate recruitment, kent hij de Recruitment wereld. Waardevolle ervaring die hij nu bij Joboti inzet om door middel van technologie en (WhatsApp) chatbots in het bijzonder, het recruitment proces bij klanten te optimaliseren.

 

Tijdens de Webinar Week

Luuk gaat samen met collega Esther van den Berg in gesprek met dagvoorzitter Bas Schreurs over “De top 5 WhatsApp toepassingen voor recruiters in 2022 – Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zij zien hoe jij WhatsApp kunt inzetten om je recruitmentproces te optimaliseren.

 

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>