René Bolier

Wie is René Bolier?

René is op een missie om technologie en data voor recruitment teams en bedrijven te laten werken. Hij doet niets liever dan anderen vooruithelpen en wordt ook heel gelukkig van reizen, nieuwe mensen ontmoeten, lekker uit eten gaan en een potje pokeren. Hij heeft in de afgelopen 13 jaar veel geleerd door zijn rollen in recruitment, -advertising en -technologie bedrijven en deelt graag zijn kennis en visie via blogs, webinars en allerlei podia.

Tijdens de Webinar Week?

René schuift samen met collega Dirk Meeuws aan bij onze dagvoorzitter om te praten over Hoe je talent  verleid, ontwikkel en bind  met Big Tech?”Hoe zet je de kracht van leading software platforms in voor een succesvolle Total Talent Management strategie voor jouw organisatie?

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

Ron van der Net

Wie is Ron van der Net?

Ron van der Net is ruim 25 jaar betrokken bij de arbeidsmarkt voor ouderen. Vanuit Senior Uitzendbureau heeft hij de trend opgemerkt dat gepensioneerden en werkgevers graag willen doorwerken, maar dan wel flexibel en zonder risico’s. Om deze reden heeft Ron de DoorwerkCAO en Doorwerkgever bedacht. Doorwerkgever is expert en kennispartner op het gebied van langer doorwerken en adviseert organisaties bij het opzetten van Doorwerkbeleid.

Ron wil bedrijven inspireren om anders te durven denken over werk. Zijn missie is om vanuit sociaal maatschappelijke innovatie oplossingen te bedenken voor de gevolgen van de vergrijzing op de arbeidsmarkt.

Tijdens de Webinar Week?

Ron gaat in gesprek met Han Stoffels van 8vance over Binden en ontwikkelen van talenten in ecosystemen”Hoe maken ecosystemen verschil op de arbeidsmarkt? Han en Ron vertellen over vraag, aanbod, waste-of-talent en persoonlijke carrièrewensen.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

 

Han Stoffels

Wie is Han Stoffels?

Han is de oprichter van 8vance Matching Technologies BV, een Nederlands data gedreven matchtechnologiebedrijf dat gebruik maakt van big data en geavanceerde matchingsalgoritmen om oplossingen te bouwen voor de arbeidsmarkt. In zijn internationale managementcarrière was Han verantwoordelijk voor het opbouwen van snelgroeiende multinationale organisaties en heeft hij in die hoedanigheid leiding gegeven aan wereldwijde personeelswerving. Eind 2012 richtte hij 8vance Matching Technologies op, om de tool te bouwen die hij altijd al wilde hebben bij het werven en ontwikkelen van talent.

Met zijn strategische visie op talentontwikkeling, HR en recruitment inspireert hij recruiters, HR-professionals en ontwikkelingscoaches om matchmaking en selectie meer op basis van skills en competenties te gaan doen, in plaats van voornamelijk op ervaring en opleiding. Ook is hij een expert en vervend voorstander van het inzetten van big data en kunstmatige intelligentie bij talentmobiliteit en talentontwikkeling. Door de eigen autonome matchtechnologie van 8vance in te zetten, wil hij kleine en middelgrote intermediairs en bedrijven toegang geven tot de AI-technologie van de grote spelers.

Tijdens de Webinar Week?

Han gaat in gesprek met Ron van der Net van Doorwerkgever over “Binden en ontwikkelen van talenten in ecosystemen” – Hoe maken ecosystemen verschil op de arbeidsmarkt? Han en Ron vertellen over vraag, aanbod, waste-of-talent en persoonlijke carrièrewensen.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

Guido de Regt

Wie is Guido de Regt?

Guido de Regt heeft acht jaar ervaring binnen recruitment en sinds 2018 versterkt hij het Sterksen-team als senior recruitment consultant. Naast zijn werkzaamheden als lead en talent management advisor bij verschillende RPO-projecten, geeft Guido ook leiding aan het Tech Team. AI searching tools, recruitment marketing tools en ATS systemen worden door Guido en zijn team getest en geïmplementeerd binnen (opdrachtgevers van) Sterksen. Vanwege de vele ontwikkelingen in de recruitmentwereld én bij Sterksen, komt een combinatie van verschillende dienstverleningen (zoals RPO en MSP) steeds vaker voor. Guido is in zijn huidige rol als Head of Total Talent Management degene die bij opdrachtgevers de transitie naar een recruitment totaal aanpak begeleidt.

Tijdens de Webinar Week

Guido verzorgt de sessie “Onder de motorkap: TTA-aanpak in de praktijk” – Wil je TTA echt in de praktijk brengen? Leer van de aanpak van andere organisaties, inclusief de grootste valkuilen en tips.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>