Han Stoffels

FunctieFounder & CEO Bedrijf8vance Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Han Stoffels?

Han is de oprichter van 8vance Matching Technologies BV, een Nederlands data gedreven matchtechnologiebedrijf dat gebruik maakt van big data en geavanceerde matchingsalgoritmen om oplossingen te bouwen voor de arbeidsmarkt. In zijn internationale managementcarrière was Han verantwoordelijk voor het opbouwen van snelgroeiende multinationale organisaties en heeft hij in die hoedanigheid leiding gegeven aan wereldwijde personeelswerving. Eind 2012 richtte hij 8vance Matching Technologies op, om de tool te bouwen die hij altijd al wilde hebben bij het werven en ontwikkelen van talent.

Met zijn strategische visie op talentontwikkeling, HR en recruitment inspireert hij recruiters, HR-professionals en ontwikkelingscoaches om matchmaking en selectie meer op basis van skills en competenties te gaan doen, in plaats van voornamelijk op ervaring en opleiding. Ook is hij een expert en vervend voorstander van het inzetten van big data en kunstmatige intelligentie bij talentmobiliteit en talentontwikkeling. Door de eigen autonome matchtechnologie van 8vance in te zetten, wil hij kleine en middelgrote intermediairs en bedrijven toegang geven tot de AI-technologie van de grote spelers.

Tijdens de Webinar Week?

Han gaat in gesprek met Ron van der Net van Doorwerkgever over “Binden en ontwikkelen van talenten in ecosystemen” – Hoe maken ecosystemen verschil op de arbeidsmarkt? Han en Ron vertellen over vraag, aanbod, waste-of-talent en persoonlijke carrièrewensen.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig