Rogier Happel

Wie is Rogier Happel?

Rogier Happel is bij Cammio video recruitment expert, verantwoordelijk voor Business Development en Alliances. Vanuit de overtuiging dat door video gesteunde recruitment processen leuker, efficiënter en eerlijker zijn voor alle betrokkenen, adviseert Rogier recruitment professionals over de implementatie van video in de verschillende touchpoints van het wervingsproces.

Tijdens de Webinar Week?

Samen met Franklin den Bleker van Het Nieuwe Recruitment verzorgt Rogier de sessie: Talent digitaal verleiden, het kan vreemd gaan…”Een persoonlijke klik en de keuze voor een langdurige relatie: Hoe slaag je erin om talent digitaal ertoe ter verleiden?

Nieuwsgierig?

 

Farah Sheikrojan

Wie is Farah Sheikrojan?

Farah Sheikrojan is als Account Executive bij Jobsrepublic betrokken geweest bij verschillende wervingscampagnes. Zij is gespecialiseerd in volumewerving en schaarse profielen.

Tijdens de Webinar Week?

Farah verzorgt samen met Christa Buss van Transcom de sessie: Bied je een callcenterbaan of een Spaans avontuur?”Creatief omgaan met lastig in te vullen vacatures: hoe internationaal werven & relocation dé oplossing bleken.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

Christa Buss

Wie is Christa Buss?

Christa Buss is een ervaren talent acquisition manager met jarenlange (internationale) ervaring. Zij werkt inmiddels ruim vijf jaar voor Transcom, waarvan de laatste twee als Head of Talent Acquisition Central Europe.

Tijdens de Webinar Week?

Christa verzorgt samen met Farah Sheikrojan van Jobsrepublic de sessie: Bied je een callcenterbaan of een Spaans avontuur?”Creatief omgaan met lastig in te vullen vacatures: hoe internationaal werven & relocation dé oplossing bleken.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

Bert Kok

Wie is Bert Kok?

Bert is mede-oprichter en creatief directeur bij Talmark. Zijn moto: “Creativiteit is het gecompliceerde simpel maken”. Bert helpt organisaties met hun werkgeversmerk, identiteit en onderscheidende boodschap en is meer dan 20 jaar toonaangevend in de wereld van merkidentiteit en communicatie.

Tijdens de Webinar Week?

Ricardo verzorgt samen met collega Bert Kok het webinar: “Geen bekend merk en toch succesvol IT-ers werven” – Hoe ontwikkel je een employer brand met aantrekkingskracht voor de latente doelgroep (zoals IT)? Ook voor niet-bekende merken.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar

Franklin den Bleker

Wie is Franklin den Bleker?

Franklin den Bleker is Founder van HNR | Het Nieuwe Recruitment en brengt vraag en aanbod bij elkaar, door de talenten van de kandidaat en de wensen van de opdrachtgever zichtbaar te maken, veelal op onorthodoxe wijze met energie, passie, creativiteit en video!

Tijdens de Webinar Week?

Franklin verzorgt samen met Rogier Happel van Cammio de sessie: “Talent digitaal verleiden, het kan vreemd gaan…” – Een persoonlijke klik en de keuze voor een langdurige relatie: Hoe slaag je erin om talent digitaal ertoe ter verleiden?

Nieuwsgierig?

Meer informatie over het webinar lees je hier>>