Franklin den Bleker

BedrijfHet Nieuwe Recruitment

Tijdens zijn HAVO opleiding was Franklin gefascineerd door de effectenbeurs. Hij spaarde jaarverslagen van bedrijven en met zijn zakgeld belegde hij op de optiebeurs. Hij rolde na de middelbare school in een adviseursrol bij een bank  Na 4 jaar kwamen de muren op hem af en wist hij één ding zeker; “Deze baan maakt mij niet gelukkig”. Tijdens zijn zoektocht naar een passende baan werd hij geconfronteerd met de vooroordelen op basis van zijn CV.  Tijdens een gesprek met een recruiter bedacht hij: "Ik ga wel aan de andere kant van de tafel zitten en ga mezelf wel ergens plaatsen! " Uiteindelijk heeft hij het vak nooit meer verlaten!   “Ik kwam erachter dat er zoveel mensen niet de juiste dingen aan het doen zijn, inmiddels is het al ruim 15 jaar mijn passie om mensen wel hun ding te laten doen.”

Waar hij vroeger regelmatig te horen kreeg dat hij nogal anders was of soms wel wat gek, lijkt Franklin er nu wel zijn beroep van te hebben gemaakt. De rode draad is dat Franklin anders denkt dan de gemiddelde persoon.

Gewoontes loslaten, anders denken, muurtjes neerhalen, mensen uit hun comfortzone halen. Of, zoals Franklin het heel nuchter zelf ziet; mensen laten zijn wie ze echt zijn. Het is dan ook niet zo gek dat het bedrijf wat Franklin runt de missie heeft; “Wie je bent is belangrijker dan wat je hebt gedaan..”

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Brockmeyer
Bullhorn
Cammio
Carerix
Compagnon
EN HR solutions
HROffice
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Maximum
Nr29
Recruiters United
RecruitNow
Saba Lumesse
Steam
Talmark
Vakmedianet

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.