Jaron Schaillée

Wie is Jaron Schaillée?

Jaron Schaillée is sales bij Minggo. Als digital native gelooft Jaron als geen ander in de kracht van een sterke digitale beleving. Hij spreekt dagelijks recruitmentbureaus en toont hoe ze eenvoudiger digitale experiences creëren met het Minggo platform.

Tijdens de Webinar Week?

Jaron verzorgt het webinar “Maak het de kandidaat zo digitaal en makkelijk mogelijk” – De candidate experience écht verhogen? Maak het sollicitatieproces net zo eenvoudig als het boeken en beheren van een vlucht.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

 

 

Astrid Beijen

Wie is Astrid Beijen?

Astrid heeft 10 jaar ervaring in recruitment. Ze is gestart als intercedent aan de bureauzijde en heeft van daaruit de stap gemaakt naar een specialistisch detacheringsbureau, waar ze verschillende rollen heeft bekleed: recruiter, (key)accountmanager en business unit manager. Daarna was ze toe aan een volgende stap en werd dit corporate recruitment. Momenteel houd ze zich niet alleen bezig met het operationele end-to-end recruitment, maar ook met het professionaliseren en verbeteren van alles rondom recruitment bij wisselende opdrachtgevers.

Tijdens de Webinar Week?

Astrid verzorgt het webinar “De vergeten stap van Candidate Experience” – Ondanks de krapte in de markt blijft afwijzen onderdeel van het sollicitatieproces. Hoe zorg je ervoor dat juist zíj́ ambassadeurs worden?

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar