Sem Overduin

Wie is Sem Overduin?

Sem Overduin is ruim drie jaar werkzaam bij HeadFirst Group en in zijn rol als Public Affairs Officer verantwoordelijk voor de lobbyactiviteiten van de organisatie. Hij staat nauw in contact met politici en beleidsmedewerkers en is regelmatig in Den Haag om met belangrijke stakeholders in gesprek te gaan over het zzp-dossier en de toekomst van de arbeidsmarkt. Tevens is hij lid van de lobbywerkgroep van de Bovib, de branchevereniging voor intermediairs en brokers. In die hoedanigheid probeert hij de zorgen en belangen van de intermediaire branche voor het voetlicht te brengen in Den Haag.

Tijdens de Webinar Week

Sem  verzorgt samen met collega Paul Oldenburg tijdens de Webinar Week  op dinsdag 7 februari het webinar “Wat is de toekomst van het werken met zzp’ers?” – De actuele politieke ontwikkelingen hebben invloed op de toekomst van het werken met zzp’ers, laat een inhuurpartner jou hierbij adviseren.

Nieuwsgierig?

Schrijf je hier in voor dit webinar

 

Ruud Claasz Coockson

Wie is Ruud Claasz Coockson?

Ruud Claasz Coockson richt zich bij People2.0 op de uitzendmarkt en is verantwoordelijk voor de EMEA regio. Hij heeft meer dan 16 jaar ervaring binnen de staffing branche en heeft in diverse rollen bij verschillende bedrijven gewerkt. Ooit is hij als consultant bij KPMG in het veld begonnen en via Eiffel heeft Ruud vervolgens de overstap gemaakt naar Sales. In deze periode heeft hij ook recruitment software kennis opgebouwd in zijn tijd bij Bullhorn. Bullhorn is wereldmarktleider op het gebied van recruitment software en zodoende is Ruud zowel nationaal als internationaal actief geweest in de staffing branche. Hij heeft onder meer samengewerkt met een aantal grote uitzendbureau’s zoals Randstad, Manpower en House of HR.

Het is Ruud’s missie om klanten sneller te laten groeien en te helpen efficiënter te werken met behulp van de global employment dienstverlening van People2.0. Hij denkt graag mee in hoe staffing bureau’s zich kunnen focussen op hun primaire business: het werven en plaatsen van de juiste kandidaten bij klanten.

Tijdens de Webinar Week?

Ruud verzorgt op dinsdag 7 februari het webinar “50+ workforce de nieuwe talentpool voor arbeidsmarkt” – In dit webinar wordt besproken waarom en hoe de 50+ beroepsbevolking een deel van de krapte op de arbeidsmarkt kan oplossen.

Meer weten?

Schrijf je in voor dit webinar

Stef Witteveen

Wie is Stef Witteveen?

Stef Witteveen was CEO van grote intermediairs in Nederland, België en de Verenigde Staten. De laatste jaren is hij algemeen directeur van Uniforce Solutions. Stef is vooral actief op het gebied van public affairs voor de intermediairs sector.

Tijdens de Webinar Week

Samen met Alexander Kist schuift Stef aan bij de dagvoorzitter om ons mee te nemen in “Compliance als strategische prioriteit voor bureaus” – Krijg inzicht hoe nieuwe wet- en regelgeving rond driehoeksarbeidsrelaties en zzp-bemiddeling impact heeft bedrijfsstrategie van bureaus

Dit webinar volgen?

Schrijf je in voor dit webinar