Ruud Claasz Coockson

FunctieBusiness Development Director EMEA BedrijfPeople2.0 Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Ruud Claasz Coockson?

Ruud Claasz Coockson richt zich bij People2.0 op de uitzendmarkt en is verantwoordelijk voor de EMEA regio. Hij heeft meer dan 16 jaar ervaring binnen de staffing branche en heeft in diverse rollen bij verschillende bedrijven gewerkt. Ooit is hij als consultant bij KPMG in het veld begonnen en via Eiffel heeft Ruud vervolgens de overstap gemaakt naar Sales. In deze periode heeft hij ook recruitment software kennis opgebouwd in zijn tijd bij Bullhorn. Bullhorn is wereldmarktleider op het gebied van recruitment software en zodoende is Ruud zowel nationaal als internationaal actief geweest in de staffing branche. Hij heeft onder meer samengewerkt met een aantal grote uitzendbureau’s zoals Randstad, Manpower en House of HR.

Het is Ruud’s missie om klanten sneller te laten groeien en te helpen efficiënter te werken met behulp van de global employment dienstverlening van People2.0. Hij denkt graag mee in hoe staffing bureau’s zich kunnen focussen op hun primaire business: het werven en plaatsen van de juiste kandidaten bij klanten.

Tijdens de Webinar Week?

Ruud verzorgt op dinsdag 7 februari het webinar “50+ workforce de nieuwe talentpool voor arbeidsmarkt” – In dit webinar wordt besproken waarom en hoe de 50+ beroepsbevolking een deel van de krapte op de arbeidsmarkt kan oplossen.

Meer weten?

Schrijf je in voor dit webinar

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig