Recruitmentbureau voor start-upwereld Spinks komt naar Nederland

Het inmiddels 30 jaar oude Spinks komt nu ook naar Nederland. Het bedrijf richt zich vooral op recruitment van techtalent voor de start-up en scale-up community.

Peter Boerman Op 30 juni 2022
Gem. leestijd < 1 minuut 221x gelezen
Deel dit artikel:
Recruitmentbureau voor start-upwereld Spinks komt naar Nederland

Spinks onderscheidt zich vooral van andere recruitmentpartijen voor de start-up- en scale-upindustrie door zogenoemde Talent Managers in de organisatie te plaatsen. Deze zogenoemde Spinks-on-Site-service sluit volgens de dienstverlener veel beter aan op de waarden en cultuur van de organisaties die op zoek zijn naar talent.

‘Het aantal start-ups in Nederland is het laatste decennium explosief gestegen.’

Robin Beattie, Managing Director bij Spinks: ‘Onze Spinks-on-Site service is snel gegroeid in de afgelopen twee jaar en wij zijn verheugd om onze dienstverlening ook naar Nederland te brengen. Start-ups en scale-ups krijgen te maken met veel uitdagingen op hun groeipad, voornamelijk bij het aantrekken van het juiste talent. Wij kunnen hen perfect helpen met onze Spinks-on-Site oplossing.’

‘Het aantal start-ups in Nederland is het laatste decennium explosief gestegen. Aangezien Spinks on Site in het Verenigd Koninkrijk al een groot aantal successen heeft behaald, is het introduceren van deze service in de Nederlandse markt de volgende logische stap voor ons’, verklaart hij.

Mooie stap

Een mooie nieuwe stap, zegt ook Alaric Volkert, Growth and Partnerships Manager van Spinks on Site Nederland. ‘Spinks on Site naar Nederland brengen vind ik fantastisch, gezien onze bloeiende tech en start-up community. Samenwerken met start-ups en scale-ups hier in Nederland betekent dat wij kunnen helpen met het vinden van het juiste talent om hun vaak torenhoge ambities waar te maken, wat geweldig is.’

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners