Steam neemt ACA over

Peter Boerman Op 28 september 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1451x gelezen
Deel dit artikel:

Steam Advertising in Amsterdam neemt de bedrijfsactiviteiten van ACA Communicatie over. Beide bureaus zijn specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Steam, opgericht in 1994, werkt als zelfstandig arbeidsmarktcommunicatiebureau voor onder andere ABN AMRO, Luchtverkeersleiding Nederland, UMC Utrecht en het ministerie van Defensie.

ACA, ooit ontstaan door de fusie tussen ACA en JES, aangevuld met Job Company, gaat nu op in Steam. Daarmee zal ACA als zelfstandige bureaunaam van de markt verdwijnen.

Marco van Rookhuijzen, directeur van Steam: “Echt jammer dat zo’n gewaardeerde en ervaren speler van de markt verdwijnt. Maar mooi dat wij het werk van ACA, met een deel van haar medewerkers, kunnen voortzetten. We vertrouwen erop dat de klanten van ACA zich aangesproken zullen voelen door onze gezamenlijke werkwijze. Inmiddels spreken we met alle klanten en werken we aan een geruisloze overgang”.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners