SteamTalmark verwelkomt nieuw creatief team

Employer brandingbureau SteamTalmark verwelkomt met Èwa Oduguwa en Jolien Kappert een nieuw creatief team. Bij SteamTalmark worden ze verantwoordelijk voor de invulling van creatieve wervingscampagnes voor onder meer Defensie, Belastingdienst en Erasmus MC.

Peter Boerman Op 04 juli 2023
Gem. leestijd < 1 minuut 149x gelezen
Deel dit artikel:
SteamTalmark verwelkomt nieuw creatief team

Employer brandingbureau SteamTalmark verwelkomt met Èwa Oduguwa en Jolien Kappert een nieuw creatief team. Bij SteamTalmark worden ze verantwoordelijk voor de invulling van creatieve wervingscampagnes voor o.a. Defensie, Belastingdienst en Erasmus Medisch Centrum.

Èwa en Jolien kennen elkaar van hun studie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en werken al meer dan twaalf jaar als duo. Ze hebben zich creatief ontwikkeld bij bureaus als Woedend! Creative Agency en Big Shots.

Creativiteit maakt onweerstaanbaar

SteamTalmark helpt bedrijven met het vinden van personeel, door van werkgevers merken te maken. Employer branding is een stuk strategischer dan alleen een product of dienst verkopen. Jolien licht toe: “Daarbij kom je niet weg met trucjes. Je duikt veel dieper een organisatie in en moet echt de kern zien te pakken. Je komt niet weg met een mager ideetje, want daar prikt je doelgroep meteen doorheen. Je hebt het immers over iets wat zíj́ iedere dag doen.”

Creative director Maarten Kuipers is blij met de komst van het team. “Steeds meer werkgevers willen serieus aan de slag met hun employer branding. Logisch, in deze krappe markt. Maar serieus aan de slag is niet genoeg. Je moet je nek uitsteken. Durven kiezen voor creatieve communicatie die je van je sokken blaast en die jou als werkgever onweerstaanbaar maakt. Èwa en Jolien brengen dat soort ideeën op tafel.”

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners