StepStone en IDG starten ICT-vacaturesite

Peter Boerman Op 02 juli 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1349x gelezen
Deel dit artikel:

Carrièresite StepStone en IDG Nederland starten samen een nieuwe vacaturessite met ICT-vacatures. De nieuwe vacaturesite is een samensmelting van de vacaturesite van IDG Business Media;  Jobworld met  het ICT-channel van StepStone.

ICT-vacatures, nieuws en achtergronden

ICT-professionals kunnen nu, naast het dagelijkse ICT-nieuws en achtergronden, de meeste actuele ICT-vacatures van StepStone inzien. Voor werkgevers betekent dit dat hun vacatures direct aan ruim 600.000 unieke bezoekers per maand van de IDG websites worden getoond. De nieuwe vacaturesite is sinds 1 juli actief en is zowel direct als via stepstone.nl, jobworld.nl, webwereld.nl, computerworld.nl en CIO.nl te benaderen.

Groeiende vraag naar ICT-professionals

‘Het is onze missie om ICT-professionals te ondersteunen met het kopen en succesvol toepassen van technologie. Wij doen dit door dagelijks onafhankelijk ICT-nieuws, achtergrond en strategie aan te bieden. Nu voegen wij hier ook nog de persoonlijke loopbaan ontwikkeling aan toe. Dankzij het bundelen van krachten kan IDG Business Media focus leggen op content creatie en branding campagnes rondom recruitment en toch een full service solution aan klanten bieden. Wij zijn met onze titels Webwereld.nl, Computerworld.nl, CIO.nl en ITLibrary.nl goed in het creëren van content voor onze doelgroep. – die naadloos aansluit op deze doelgroep. Daarbij biedt StepStone een meerwaarde rondom de campagnes als een betrouwbaar en vertrouwd merk, aldus Joey Noordhoorn, productmanager IDG Nederland.’

De ICT-sector verwacht de komende jaren een blijvend groeiende vraag naar ICT-professionals. Ook bij geen of geringe groei van de economie zal dat het geval zijn. Het is daarom van groot belang dat werkgevers snel en makkelijk met de juiste doelgroep in contact treden. Door deze samenwerking willen de partijen werkgevers helpen met het vlot invullen van hun vacatures met hooggekwalificeerde ICT’ers.

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners