SVH lanceert website over werken in de horeca

Peter Boerman Op 30 september 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1529x gelezen
Deel dit artikel:

Vanaf nu kent leren of werken in de horeca geen geheimen meer voor vmbo’ers en mbo’ers. De lancering van de website HorecaSterren.nl valt samen met de gelijknamige campagne HorecaSterren, van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH).

In de nieuwe campagne worden jongeren en hun ouders op een realistische manier geïnformeerd over een mogelijke toekomst in de branche. Er wordt aandacht besteed aan opleidingen en verschillende beroepen in de horeca, maar ook kunnen jongeren testen welk beroep hen op het lijf geschreven is.  Daarnaast staan op de site allerlei tips en leuke weetjes die verband houden met de branche. Bouwmeester van Leeuwen en MetroDC zorgden voor de complete invulling van deze geïntegreerde campagne. Bezoek HorecaSterren.nl voor meer informatie.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners