Home Zakennieuws Talentsoft haalt 50 miljoen dollar op voor verdere groei

Talentsoft haalt 50 miljoen dollar op voor verdere groei

96 keer
0
talentsoft overview

Softwarespecialist Talentsoft heeft in een nieuwe ronde zo’n 45 miljoen euro opgehaald van Francisco Partners, BPI en Goldman Sachs.

Samen met de nieuwe ronde maakte ceo Jean-Stéphane Arcis ook meteen de nieuwe strategie bekend in de Europese HR-tech-markt. Daarbij zal er een focus zijn op drie prioriteiten:

  • Versnelling van de internationale ontwikkeling.
  • Investering in HR-data-management en innovaties op het gebied van employee experience.
  • Ontwikkeling naar een platform dat open is voor externe applicaties

1 van de 10 grootste rondes van Europa

De funding van 50 miljoen dollar behoort tot de 10 grootste investeringsrondes in Eurpa van 2018, voor wat betreft enterprise software. Talentsoft wordt inmiddels gebruikt in meer dan 130 landen en is beschikbaar in 27 talen. Arcis wil van het bedrijf de leidende HR-marktplaats in Europa maken. Vandaar de openstelling van het platform voor andere ontwikkelaars en technologiepartners. “Integrated Platform as a Service“, of iPaaS, noemen ze dat zelf.

Inmiddels gebruiken zo’n 9 miljoen mensen de HR-software van Talentsoft

Talentsoft is opgericht in 2007 in Frankrijk en telt inmiddels meer dan 600 medewerkers. Zo’n 9 miljoen mensen gebruiken de software, bij zo’n 2.000 klanten (van wie 200 nieuwe in 2018). Dit jaar verwacht het bedrijf een omzet van zo’n 100 miljoen euro.

Strategisch partner met Raet

Afgelopen zomer ging Talentsoft in Nederland een strategisch partnership aan met Raet, dat weer eerder werd overgenomen door het Noorse Visma. Raet en Talentsoft integreren hun platformen, waardoor ze hun klanten een complete end-to-end employee experience kunnen aanbieden, inclusief recruitment.

Lees ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here