Tempo-Team lanceert veerkrachtcampagne

Peter Boerman Op 05 juni 2012 Gem. leestijd 1 min1717x gelezen
Deel dit artikel:

Met de recent gelanceerde Veerkrachtcampagne pleit Tempo-Team voor meer eigen initiatief bij zowel werkgevers als werknemers om de uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan. Onder het mom ‘Alles draait om veerkracht’ wil zij werkgevers en werknemers bewust maken dat oplossingen niet alleen van de overheid hoeven te komen.

Zelf de regie nemen

Volgens Tempo-Team moeten werkgevers en werknemers juist in deze tijd nog meer zelf de regie pakken. En dat vereist een mindswitch, in een land als Nederland waar overheid en sociale partners het voor een groot gedeelte regelen. De overheid legt bovendien onder druk van de begroting steeds meer maatregelen op. Dat zie je bijvoorbeeld bij de aangekondigde aanpassingen van het ontslagrecht, die grote implicaties hebben voor zowel de werkgever als werknemer.’

Bezig blijven

Met het veerkrachtproject gaat Tempo-Team bedrijven en werknemers concrete oplossingen bieden om hun eigen veerkracht te versterken. Zo staan de website blijfbezig.nl diverse veerkrachtige cases. Daarnaast worden er radiospots ingezet. Ook gaat Tempo-Team onder het thema: Bedrijfsleven ontmoet wetenschap, speciale collegetours organiseren om gezamenlijk naar HR-oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen te zoeken. De eerste collegetour staat gepland op 5 juni op de Universiteit van Utrecht.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency