The Trainee Company neemt Talent Masters over: nu ook mbo-traineeships

The Trainee Company heeft Talent Masters overgenomen. Naast de huidige traineeships gericht of hbo- en WO-afgestudeerden, gaat The Trainee Company zich hiermee nu ook richten op mbo-afgestudeerden.

Peter Boerman Op 13 november 2023
Gem. leestijd 2 min 113x gelezen
Deel dit artikel:
The Trainee Company neemt Talent Masters over: nu ook mbo-traineeships

The Trainee Company heeft Talent Masters overgenomen. Naast de huidige traineeships gericht of hbo- en WO-afgestudeerden, gaat The Trainee Company zich hiermee ook richten op mbo-afgestudeerden. Zo hoopt de onderneming beter in staat te zijn jong talent te helpen ontwikkelen en hiermee aan de steeds groeiende en veranderende vraag bij klanten te voldoen.

Met de overname hoopt The Trainee Company aan de veranderende vraag bij klanten te voldoen.

Op dit moment geeft The Trainee Company hbo- en WO traineeships in Data, Business & IT en Finance, hieraan worden de mbo-traineeships in IT, gefocust op Cloud, Infra en Beheer toegevoegd. The Trainee Company wil zo dé traineepartij van Nederland worden als het gaat om het slaan van bruggen tussen afstuderen en de start van een succesvolle carrière. The Trainee Company biedt de doelgroep een intensief traject dat expertise vereist en vaak voor werkgevers lastig in te richten is, terwijl de vraag naar jong talent continu stijgt.

Inspelen op de arbeidsmarkt

Martijn Blok, CEO van The Trainee Company, dat pas in juni 2023 is ontstaan vanuit een samensmelting van STRADIS, GoodtobeBetter en Fincade: ‘We zien bij onze huidige klanten de groeiende vraag naar afgestudeerde mbo’ers en met de overnamen van Talent Masters kunnen we aan deze vraag voldoen. We hebben ambitieuze groeiplannen voor de aankomende jaren en door de schaalgrootte die we hiermee creëren, kunnen we nog succesvoller zijn voor zowel klanten als trainees.’

‘Deze overname maakt het voor afstuderende mbo’ers mogelijk zich verder te kunnen ontwikkelen.’

Peter van der Meij, oprichter van Talent Masters: ‘Deze overname maakt het voor afstuderende mbo’ers mogelijk zich verder te kunnen ontwikkelen in een grotere organisatie met de bijbehorende kansen. Naast het bestaande IT-opleidingsprogramma van Talent Masters kunnen zij zich nu verder ontwikkelen op het gebied van Cloud, Infra en Beheer. Ik ben blij dat we onze klanten een breder dienstpakket kunnen aanbieden en dat er meer groeikansen zijn voor afgestudeerde mbo’ers.’

Lees ook

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners