Tim Nieuwenhout nieuwe COO bij Tigris: ‘Cruciale stap voor bereiken nieuwe hoogte’

Bij Tigris Flexplatform is het managementteam deze maand uitgebreid met een Chief Operating Officer (COO). Binnen zijn nieuwe rol brengt Tim Nieuwenhout ruime ervaring en expertise met zich mee.

Peter Boerman Op 12 oktober 2023
Gem. leestijd 2 min 415x gelezen
Deel dit artikel:
Tim Nieuwenhout nieuwe COO bij Tigris: ‘Cruciale stap voor bereiken nieuwe hoogte’

Vanaf de start van Tigris in 2017 heeft de focus volgens het bedrijf zelf altijd gelegen op innovatie naar de markt toe. ‘Een oplossing bieden wat meerwaarde biedt aan de markt. Als uniek product is de ontwikkeling van Tigris ook vanuit de kern gegaan: front-, mid- en backoffice sluiten om die reden echt naadloos op elkaar aan. Zo weet het platform een all-in-one oplossing te bieden zonder onbetrouwbare koppelingen.’

Groei bleef niet uit en sinds 2020 wordt er uit meerdere kanten van de markt het Tigris succes bevestigd. Met 7 jaar leiderschap in de softwarewereld heeft Tim Nieuwenhout bewezen successen geboekt in het leiden van teams, het stimuleren van operationele efficiëntie en het bevorderen van strategische groei. ‘Ik kijk er naar uit om Tigris naar de volgende fase te helpen. Samen met het jonge en vooral dynamische team te werken aan de optimalisatie, innovatie en de groei van het bedrijf’, zegt hij erover.

Bringing flex to the next level!

Tigris is ervan overtuigd dat Nieuwenhout de perfecte persoon is om het platform te helpen bij het realiseren van de ambitieuze doelstellingen. Hij zal een leidende rol spelen bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om de organisatie verder te versterken. Willem Clements, CEO bij Tigris: ‘Met de komst van Tim kan Tigris bouwen aan een stevige organisatie om Tigris in staat te stellen de flexbranche echt klaar te maken voor de nieuwe tijd. Bringing flex to the next level!

CTO Maikel Neelen: ‘Het fundament van Tigris is ijzersterk. Mede door het Salesforce platform biedt dit ongekende mogelijkheden. Dit zorgt voor een enorme vraag naar ons product vanuit klanten. Maar ook vanuit samenwerkingspartners die willen integreren om zo de gebruikers nog meer mogelijkheden te bieden. Door de aanstelling van Tim als COO is het mogelijk om deze vraag ook in goede banen te leiden en nog meer gebruikers op ons platform samen te laten werken.’

Lees ook

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners