TMP Worldwide en Co Unlimited worden TMP&CO

Peter Boerman Op 03 februari 2012
Gem. leestijd 2 min 1207x gelezen
Deel dit artikel:

Arbeidsmarktcommunicatiebureaus TMP Worldwide en Co Unlimited gaan de krachten bundelen om de HR issues van de toekomst te helpen oplossen.

Samen verder

De bureaus gaan onder de naam TMP&CO per 1 februari samen verder. Als communicatiebureau gespecialiseerd in de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, werken zij samen voor een breed pakket aan klanten. Hierbij integreren ze de disciplines HR Advies, Corporate Communicatie, Arbeidsmarktcommunicatie en Interne Communicatie.

Hausse aan verschuivingen

De arbeidsmarkt in Nederland is enorm in beweging. De huidige turbulentie is nog maar het begin van een ware hausse aan verschuivingen. De uitdagingen op het bordje van HR en ook Corporate Communicatie worden daardoor steeds complexer van aard. Het gaat hier om stevige opdrachten die vragen om slimme, creatieve oplossingen.
De employment issues waar HR en ook steeds vaker Communicatie mee te maken krijgen zijn uiteenlopend van aard. Zo is er door de huidige recessie bij bedrijven een spanningsveld tussen gewenste uitstroom en het tekort aan specifieke functiegroepen. Het vertrek van de babyboomers van de arbeidsmarkt zorgt voor een verlies aan kennis. In bepaalde regio’s ontstaat een tekort aan menskracht, terwijl de arbeidsmarkt in zijn geheel internationaliseert. Door de groei van het aantal ZZP’ers wordt de arbeidsmarkt als geheel steeds flexibeler, en kiezen bedrijven steeds vaker voor een kleinere vaste kern met daaromheen een grotere flexibele schil.
De brede uitdagingen op HR vlak vragen om een gestructureerde aanpak met impactvolle creatieve concepten, die leiden tot duurzame totaaloplossingen voor employment issues. TMP&CO brengt innovatieve creativiteit en strategische kennis om bedrijven en organisaties breed van dienst te kunnen zijn op dit vlak.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners