Top 5: Best gelezen interviews 2013

Peter Boerman Op 30 december 2013
Gem. leestijd 3 min 1919x gelezen
Deel dit artikel:
Top 5: Best gelezen interviews 2013

Altijd leuk om te lezen over collega’s in het vak. In 2013 zijn we gestart met een serie portretten waarin we vakgenoten uit het recruiters- en arbeidsmarktcommunicatievakgebied in de spotlights zetten. Collega professionals vertellen over zichzelf, hun carrière, hun ervaringen en hun ambities voor de toekomst.  Hieronder vind je een selectie uit de meest gelezen interviews in deze serie. Weet jij iemand die net als zij een plaatsje in de schijnwerpers verdient? Over wie zou jij meer willen lezen in 2014? Laat het ons weten via redactie@werf-en.nl.

1. Portret: Thijs Hoekzema van Landal GreenParks

Thijs HoekzemaGeen mooier vak dan vakantie, is de leus bij Landal GreenParks. In deze zomerse aflevering van Portret van een vakgenoot praten we met Thijs Hoekzema. Hij is sinds 2009 Corporate Recruiter bij Landal GreenParks, waar hij samen met een collega verantwoordelijk is voor het totale recruitment van Landal GreenParks. Hij vertelt over zijn trots, zijn uitdagingen en over zijn nieuwe projecten. Lees meer.

2. Portret: Mark Kwant van Gasunie

Mark KwantIn de serie Portret van een vakgenoot praten we met Mark Kwant. Mark is verantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment bij de Gasunie. Hij vertelt o.a. over zijn carrière, zijn uitdagingen en ambities, zijn grootste blunder en de verrassende reactie van zijn leidinggevende. Lees meer.

3. Portret: Ramona Klem van IHC Merwede

Ramona KlemIHC Merwede was onlangs prominent in het nieuws vanwege de miljardenorder die de organisatie binnenhaalde. We praten met Ramona Klem, adviseur arbeidsmarktcommunicatie van IHC Merwede, over haarzelf, haar werk en natuurlijk ook over de gevolgen die dit commerciële succes heeft voor recruitment en het employer brand. Lees meer.

4. Portret: Dania van Damme van Careyn

Dania van DammeDe zorgsector staat zwaar onder druk. Dat vraagt extra veel van recruiters in deze branche. We praten met Dania van Damme, corporate recruiter bij Careyn, over haarzelf, de uitdagingen waar ze voor staat en haar trots en ambities. En wat zij nou precies heeft met ’computerboeren’? Lees meer.

5. Portret: Jos Boomsma van Enexis

Jos BoomsmaIn de serie Portret van een vakgenoot praten we dit keer met Jos Boomsma. Jos werkt sinds 1 april 2012 als Recruiter Techniek bij energieleverancier Enexis, winnaar van de Digitaal Werven-award 2012. Jos vertelt over zichzelf en hoe deze prijswinnaar een succes maakt van de werving van nieuwe collega’s. Lees meer.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners