Train uw medewerkers met uw eigen CompanySeat

Peter Boerman Op 14 augustus 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 884x gelezen
Deel dit artikel:
Train uw medewerkers met uw eigen CompanySeat

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie komt dit najaar met iets nieuws: CompanySeats. Met uw eigen CompanySeat beschikt u over een stoel voor alle 16 trainingen van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie dit najaar. Van de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie tot het sectorseminar Arbeidsmarkttrends 2014.

Leid uw team het hele najaar op

Met een CompanySeat bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie bent u verzekerd van een plek bij iedere training dit najaar. U kunt deze plekken verdelen onder uw medewerkers. Zo kan iedereen gaan naar de training die het beste aansluit bij zijn/haar functie en ontwikkelingsdoelstellingen. En u profiteert van een interessant all-in-one tarief, inclusief toegang tot De Wereld Werft op 12 december en abonnementen op Werf&.

Meer informatie

Lees meer informatie over de CompanySeats op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners