#TruXL op donderdag 21 november 2013

Redactie Op 21 oktober 2013
Gem. leestijd 2 min 2501x gelezen
Deel dit artikel:
#TruXL op donderdag 21 november 2013

Na eerdere succesvolle edities zal #Tru wederom georganiseerd worden. Op donderdag 21 november 2013 vindt deze editie van The Recruiting Unconference (#Tru) plaats in het hoofdkantoor van YER in Amsterdam. Om het geheel compleet te maken, is er ‘s avonds een groot feest in Panama voor iedereen die werkzaam is in de wereld van recruitment, HRM en Arbeidsmarktcommunicatie.

Wat is #TruXL?

#TruXL is een uitgebreide versie van de #Tru aangevuld met een geweldig feest. Het feest is natuurlijk de XL achter #Tru. Het dagprogramma bestaat dus uit #Tru met een interessant programma aan sessies en sprekers.

‘s Avonds gaat het dak eraf met onder andere DJ Fajah Lourens in Panama! Recruiters zouden geen recruiters zijn als er geen feest is en, omdat het erg jammer is dat de #RIDE dit jaar niet doorgaat, hebben verschillende organisaties de handen ineen gesloten om zelf een feest te organiseren. Het belooft een groot feest te worden!

Onduidelijkheid #TruXL

Er wordt gesuggereerd dat #TruXL een vervanger is van de #RIDE, maar  dat is niet zo. Eerdere berichtgeving dat dát het geval is, klopt niet. #TruXL is een uitgebreide #Tru met een groot feest. Volgend jaar is er gewoon weer een #RIDE.

Programma #TruXL

#Tru, opgestart door Bill Boorman in 2009, staat voor The Recruiting Unconference, een “onconferentie” waarbij de spelregels van een conferentie niet gelden. Het is een door deelnemers gedreven bijeenkomst met een vrije structuur: No Presentations, No PowerPoint, No Pitching, No Name Tags en No Dress Code.

De Unconference blijkt al jaren een succesvolle formule om kennis tussen professionals te delen en te discussiëren over de hot topics, die nu spelen in de recruitment industrie. Het dagprogramma bestaat uit diverse cases en sessies (streams), die worden geleid door bekende vakprofessionals uit binnen- en buitenland.

Het dagprogramma van #TruXL wordt afgesloten met een borrel, waarna vanaf 20.00 uur het feest bij Panama kan losbarsten!

Voor wie is #TruXL?

#TruXL is bedoeld voor iedere professional, werkzaam binnen de wereld van Recruitment, HRM en Arbeidsmarktcommunicatie, die naast kennis van het vak ook geïnteresseerd is in netwerken en kennismaken met vakgenoten. En hopelijk houd je ook van een feestje, want daar sluiten we mee af. Ook zonder het dagprogramma te volgen, ben je van harte welkom op het feest!

Sponsors #TruXL

Op dit moment zijn we in gesprek met diverse partijen om dit allemaal mogelijk te maken. Er zijn al toezeggingen binnen van sponsors als Broadbean TechnologyBullhornBeQuanIT-Vacatures.nlIntelligence GroupHROffice en Independent Recruiters.

Uiteraard zijn we nog op zoek naar meer sponsors om nog meer leuke dingen toe te voegen aan het feest. Wil je sponsoren, neem dan contact op met Amina Hasnaoui (0683693264) of met Ron Jansen (0614705499). We zijn nu al blij verrast door het enthousiasme van de sponsors.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor #TruXL is gestart en kaarten voor #TruXL zijn hier te verkrijgen via:

Meer informatie en organisatie

Meer informatie over #TruXL, het programma en de locatie vind je op de website (). #TruXL wordt georganiseerd door BeQuan en Hi-RE.nl.

 

 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners