Tweede gespecialiseerd bureau voor betere vacatureteksten van start

Peter Boerman Op 22 januari 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 810x gelezen
Deel dit artikel:
Tweede gespecialiseerd bureau voor betere vacatureteksten van start

Met Teksten die Werken is in Nederland een tweede bureau gestart dat zich met name richt op het schrijven van betere vacatureteksten.

annemarie betere tekstenOp dit moment is Voor Tekst eigenlijk de enige die zich volledig specialiseert in teksten voor arbeidsmarktcommunicatie. ‘Maar ik denk dat er in de markt plek is voor een tweede business die zich specialiseert in vacatureteksten’, zegt initiatiefnemer Annemarie Stel, die haar bureau ‘iets laagdrempeliger’ wil positioneren met ‘redelijke prijzen’, die ‘voor elke organisatie bereikbaar zijn’. Wie haast heeft, kan zelfs al binnen 1 dag een goede tekst van haar ontvangen, zo belooft ze.

Van Dirk tot Den Haag

Stel schreef in het verleden zelf al teksten voor uiteenlopende klanten als Dirk van den Broek, Albert Heijn, Gall&Gall en gemeentes als Zoetermeer en Den Haag. Met haar nieuwe dienst wil ze ervoor zorgen dat klanten snel over goede vacature- en andere teksten kunnen beschikken. ‘Het werkt met een efficiënt en grotendeels digitaal aanvraagproces’, legt ze uit. Er is ook een mogelijkheid strippenkaarten voor vijf of tien teksten aan te schaffen.

Gratis tekst winnen?

Ter introductie van de nieuwe dienst komt Stel met een kans om een gratis vacaturetekst te ‘winnen’. Tot en met 7 februari kan iedereen daarvoor een korte quiz invullen. ‘Maar ook zonder quiz mag iedereen zich voor de actie aanmelden, hoor’, legt de ervaren copywriter uit.

Lees ook:

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners