UBN Uitzendbureau in een nieuw eigentijds jasje

Redactie Op 04 juni 2010 Gem. leestijd 1 min2016x gelezen
Deel dit artikel:

Met gepaste trots introduceert UBN Uitzendbureau haar nieuwe huisstijl. Naast een nieuw beeldmerk is er voor gekozen om de schrijfwijze van de naam aan te passen. UBN heeft sinds deze week ook een geheel vernieuwde website. De komende maanden wordt als laatste stap de uitstraling van alle vestigingen aangepast.

Aanleiding en uitstraling nieuwe huisstijl
De nieuwe huisstijl past beter in de huidige tijdsgeest, maar ondersteunt vooral ook beter de profilering van UBN als hét uitzendbureau voor administratief, industrieel en logistiek personeel. Daarbij benadrukt de opmaak en kleur van het beeldmerk de frisse, actieve, eigenwijze en no-nonsens aanpak/cultuur van UBN. Met het in gebruik nemen van de nieuwe huisstijl is ook de schrijfwijze van de naam UBN Uitzendburo aangepast naar: UBN Uitzendbureau.

Website
De website van UBN is ook vernieuwd volgens de richtlijnen van de nieuwe huisstijl. Op de website zijn nieuwe functionaliteiten, waaronder de zoekfunctionaliteit, in gebruik genomen die tot op heden alleen door de grotere vacaturebanken worden gebruikt. Hierdoor is de klantvriendelijkheid van de website vergroot en worden werkzoekenden beter geholpen bij het zoeken naar de ideale administratieve, logistieke, industriële baan. De URL van onze website is vanaf nu: www.ubnuitzendbureau.com.

Verdere doorvoering huisstijl
De komende maanden worden ook het wagenpark, alle vestigingen (Almere, Amsterdam, Rotterdam Centrum, Rotterdam Zuid en Utrecht) en Inhouse vestigingen aangepast in lijn met de nieuwe huisstijl.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency