UBN Uitzendbureau in een nieuw eigentijds jasje

Redactie Op 04 juni 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 2020x gelezen
Deel dit artikel:

Met gepaste trots introduceert UBN Uitzendbureau haar nieuwe huisstijl. Naast een nieuw beeldmerk is er voor gekozen om de schrijfwijze van de naam aan te passen. UBN heeft sinds deze week ook een geheel vernieuwde website. De komende maanden wordt als laatste stap de uitstraling van alle vestigingen aangepast.

Aanleiding en uitstraling nieuwe huisstijl
De nieuwe huisstijl past beter in de huidige tijdsgeest, maar ondersteunt vooral ook beter de profilering van UBN als hét uitzendbureau voor administratief, industrieel en logistiek personeel. Daarbij benadrukt de opmaak en kleur van het beeldmerk de frisse, actieve, eigenwijze en no-nonsens aanpak/cultuur van UBN. Met het in gebruik nemen van de nieuwe huisstijl is ook de schrijfwijze van de naam UBN Uitzendburo aangepast naar: UBN Uitzendbureau.

Website
De website van UBN is ook vernieuwd volgens de richtlijnen van de nieuwe huisstijl. Op de website zijn nieuwe functionaliteiten, waaronder de zoekfunctionaliteit, in gebruik genomen die tot op heden alleen door de grotere vacaturebanken worden gebruikt. Hierdoor is de klantvriendelijkheid van de website vergroot en worden werkzoekenden beter geholpen bij het zoeken naar de ideale administratieve, logistieke, industriële baan. De URL van onze website is vanaf nu: www.ubnuitzendbureau.com.

Verdere doorvoering huisstijl
De komende maanden worden ook het wagenpark, alle vestigingen (Almere, Amsterdam, Rotterdam Centrum, Rotterdam Zuid en Utrecht) en Inhouse vestigingen aangepast in lijn met de nieuwe huisstijl.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners