Unique carrièrewebsite van het jaar

Peter Boerman Op 18 november 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1685x gelezen
Deel dit artikel:
Unique carrièrewebsite van het jaar

De website van Unique is uitgeroepen tot ‘Beste Website van het Jaar’ in de categorie carrière. De website heeft het hoogst gescoord op inhoud, navigatie en ontwerp. De afgelopen twee jaar was Unique ook al titelhouder van deze prijs. De award is voor Unique de beloning op het continu verbeteren en testen van de website. De uitreiking vond gisteravond plaats tijdens een gala in The Harbour Club in Amsterdam.

Kwaliteit

Met het winnen van de prijs laat Unique onder meer Randstad, LinkedIn en Monsterboard achter zich. Per categorie kent het publiek twee prijzen toe, één voor de beste website en één voor de populairste website. De beste website scoort het hoogst op kwaliteit. De populairste website is de website met de meeste stemmen. De verkiezing van Beste Website van het Jaar is uitgevoerd door MetrixLab  in samenwerking met Emerce en werd dit jaar voor de dertiende keer gehouden.

Online recruitment onmisbaar

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: “Wij zijn er ontzettend trots op dat Unique voor de derde keer op rij de prijs ‘Beste Carrièrewebsite van het Jaar’ mee naar huis neemt. Dat wij wederom deze titel mogen dragen onderstreept dat we met onze online strategie een aansprekende en succesvolle weg ingeslagen zijn. Recruitment via internet is in de uitzendbranche onmisbaar geworden. De titel is dan ook het bewijs dat Unique ook online het verschil maakt.”

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners