Unique en Content verenigd op nieuw unique.nl

Peter Boerman Op 02 november 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1040x gelezen
Deel dit artikel:

Het samengaan van uitzendbureaus Content en Unique is online zichtbaar op het vernieuwde unique.nl. Alle bezoekers op het niet langer bestaande content.nl worden via een animatie doorgeleid naar het gloednieuwe unique.nl.

Internetbureau Modern Media begeleidde en verzorgde het technische traject achter de nieuwe website die volledig draait op CMS platform Clixmaster Studio. Ten opzichte van het oude unique.nl is de site nu stukken sneller. Daarnaast is door een optimalisatieslag in de facetnavigatie het vacaturezoekproces een stuk gebruiksvriendelijker. Modern Media verzorgde bovendien de migratie van alle bestaande vacatures naar de nieuwe omgeving van Unique, waarmee vindbaarheid van de vacatures wordt gegarandeerd.

Endre Davids – manager e-marketing van Unique – is enthousiast over de nieuwe website: “Voor de nieuwe site hebben we ‘best of both worlds’ als uitgangspunt genomen. Aan de achterkant en wat betreft gebruiksvriendelijkheid zijn samen met Modern Media grote stappen gezet, waardoor er nu een solide basis staat waarop we onze ambitieuze plannen kunnen realiseren.”

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners