USG People verlengt contract met CTB Flex

Redactie Op 18 juli 2012
Gem. leestijd 2 min 1302x gelezen
Deel dit artikel:

USG People blijft de komende zeven jaar gebruikmaken van de software van CTB Flex voor de geautomatiseerde ondersteuning van haar primaire en administratieve bedrijfsprocessen: de verloning van haar flexwerkers, de facturatie van haar inleners en de afwikkeling van verschillende soorten data naar derde partijen, waaronder het UWV en de belastingdienst.

Full service

De full service oplossing van CTB Flex biedt de bedrijfsvoering van USG People veel efficiency voordelen en vergroot de commerciële slagkracht van de arbeidsbemiddelaar. Leen Geirnaerdt, CFO van USG People, en Roel Keizer, algemeen directeur van CTB Flex, bezegelden de voortzetting van een jarenlange samenwerking met het tekenen van de overeenkomst.

Sinds 1990

USG People werkt sinds 1990 met de business software en dienstverlening van CTB Flex. Met de voortzetting van deze samenwerking tot en met 2019 bevestigt USG People tevreden te zijn over de stabiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van zowel de software als de dienstverlening van CTB Flex. Daarnaast zien beide partijen aanvullende toegevoegde waarde in hun samenwerking, als gevolg van elkaar versterkende strategische keuzes voor de toekomst.

Staffing as a Service

De basis voor de continuering is de ‘Staffing Connection Base’ van CTB Flex. Met deze nieuwe en wereldwijde unieke propositie is CTB Flex in staat alle denkbare producten van zichzelf, van partners en van derden aan elkaar te koppelen. Daarnaast biedt CTB Flex in deze propositie het zogeheten ‘Staffing as a Service’ aan. Hierin wordt alle kennis, business logic, business rules, wet & regelgeving, verloning, facturatie en administratie naar derden standaard out of the box middels berichten aangeboden. In de best of breed mix met USG People ontstaat er een geïntegreerd product van verschillende leveranciers die zich onder andere richt op het uitzendproces, CRM, HRM, matching, verloning en facturatie. CTB Flex voorziet in deze best of breed in het platform, de wet en regelgeving, de verloning, de facturatie en de diverse aanleveringen aan derden.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners