Met deze vacature-tattoo zet Special Ops ‘ultieme personeelsadvertentie’

Een vacature op je arm laten tatoeëren? En dat als zzp’er? Het lijkt misschien far off, maar toch is dit precies wat er gebeurt in de nieuwe campagne van technisch bedrijf Special Ops. Wie doet nu zoiets?

Peter Boerman Op 03 oktober 2022
Gem. leestijd 2 min 936x gelezen
Deel dit artikel:
Met deze vacature-tattoo zet Special Ops ‘ultieme personeelsadvertentie’

De ‘ultieme personeelsadvertentie’. Zo zet technisch bedrijf Special Ops zijn nieuwe campagne in de markt, waarin je kunt zien hoe een van hun zzp’ers een vacature op zijn arm laat tatoeëren. De ‘vacatattoo’, met geïntegreerde AR-filter, is naar eigen zeggen de allereerste vacature-tatoeage die in Nederland is gezet. En wie zijn wij om dat in dit geval niet te geloven?

Het bedrijf liet de AR-vacature afgelopen maand zetten op de arm van Daryn Bruinsma, een van zijn zzp’ers, om op originele wijze nieuwe monteurs te werven. Hij deed er naar verluidt geheel vrijwillig aan mee. ‘Veel technische bedrijven hebben moeite om geschikt personeel te recruiten’, aldus Special Ops-directeur Saskia Daemen. ‘Het is een uitdaging deze groep met specifieke kennis en kunde te vinden. Daarom zochten we een opvallende manier om dichtbij onze doelgroep te komen.’

Vacature popt op

Daryn Bruinsma

Wie de vacatattoo van Daryn scant met zijn smartphone krijgt Sander Aarts (voormalig Special Forces en bekend van Kamp van Koningsbrugge) te zien, die je vervolgens toespreekt met de wervingsadvertentie. Daryn zegt zelf maar wat trots te zijn op de eeuwige vacature: ‘Het is dat ultieme teamgevoel. Ook al ben ik zzp’er, ik blijf gewoon bij die club horen. Ik vond het mooi om het bedrijf dat mij op een positieve manier het meest raakt in een tatoeage te verwerken. Special Ops heeft veel voor mij betekend. Dat vond ik een plek op mijn arm waard.’

‘Het is dat ultieme teamgevoel. Ook al ben ik zzp’er, ik blijf gewoon bij die club horen.’

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op een hoog kwaliteitsniveau, maar voegen daar een flinke mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe.

Lees ook

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners